Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Castell
aktív tag
Még mindig nem megy. Pedig már kétszer letöröltem és újraraktam az RTL MOST addont.
Az előzmények egyébként ezek voltak:
Eddig bejelentkezés nélkül használtam az addont.
Ahogy (#28829) BullZeye írja "pár napja RTL Híradóra azt írja lejátszás sikertelen, DRM védett videó"
Volt RTL MOST reg-em és beírtam az addon beállításaiban, illetve a coreelec repo-ból feltelepítettem az inputstream adaptive kiegészítőt. Most már nem írja, hogy DRM védettség miatt nem lejátszható, hanem a bal alsó sarokban megjelenik a kis homokóra, pár másodpercig tölt, aztán nem csinál semmit.
Azt sem értem, hogy a Barátok közt vagy az ÉNB legfrissebb részei elindulnak. A Híradóból az utolsó 3 nap nem indul, az az előttiek meg elindulnak. A Reggeli-ből pedig csak a legutolsó nem indul el. A Fókuszból meg a legutolsó kettő.
Valakinek esetleg valamilyen ötlete? Esetleg gyorsítótár ürítés megoldhatja a problémát? De ilyen opciót nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Mobil flották
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest