Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok.Tudom nem ide tartozik de kellene egy kis segítség.Szereztem egy asrock N3150-ITX cuccot.Fel raktam kb 1,5 hónapja a Kodi Isengard 15.1-t. 2db vinyo van benne egy 750gb és egy 640gb-os.120 db film található rajta.Kodi meg találta az összes film adatait.A gondom 2 hete kezdődött.kezdődött. Tűnnek el a filmek az adatbázisból
.nem lettek áthelyezve a filmek.Ha egyesével vissza rakom az adat bázisba,semmi gond.de 2 nap múlva másik film tűnik el
.Miért?Lehet annak köze hogy a skinneket változtatom?windows alatt megtudom nézni őket,tehát nem a film hibás. Sajnos nem tudok angolul ezért a kodi oldalán nem tudom feltenni a kérdésemet .előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest