Új hozzászólás Aktív témák
-
Ata888
csendes tag
válasz
Somatom #3827 üzenetére
Igen külsö tápos alapbol mert 3,5". Probáltam más formátumokat is felrakni,pl MKV-t de semmi. Csatlakoztatja a winyot,de mégsem lát rajta semmit. Ez egy régi WD 1terrás masina.Pc-n semmi gond nincs,felismeri,lejátszhato rola minden és természetesen oda vissza tudok pakolgatni bármit.
-
Ata888
csendes tag
Sziasztok. Adott egy Beelink Minimx III mediaplayer,és a probléma a következö vele,nem tudom a 3,5"-es külsö merevlemezem felismertetni vele. Magát a meghajtót látja,mert csatlakoztatásnál megjelenik,de a tartalmakat nem tudom elövarázsolni rola. NTFS fájl rendszerü,a meghajto elnevezése ugyan az mint ami csatlakoztatásnál meg jelenik,probáltam forrásként megadni a meghajtót,de ugy se lát semmit rajta. Csak FLAC formátumu zenéket tárolok rajta. Pendriveot simán látja ugyan ezekkel a zenékkel a kis média box,de valamiért a külsö meghajtón nem jelennek meg a zenék. Bárkinek,bármi ötlete van szivesen fogadom. PC-n semmi gond nincs,elsöre fel ismeri a külsö vinyot és mennek rola a zenék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Konteó topic
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged