Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew801
tag
válasz
tomigonzo
üzenetére
"Persze tudom, most jon az, hogy de akkor nem erted, meg magyarul ismered meg tolmacsot kerek, de ne menjunk bele ekes anyanyelvunk vilagon elfoglalt helyzetebe."
Nem nem jön, tudok angolul.

Meg lett a hiba. Nekem a sorozatnál a könyvtár neve is az volt, ahogy leszedtem neten. Pl. House of Cards.S06.2160.NF.Webrip ….
És ezt nem bírja a KODI, az összesnél ki kellett törölnöm a cím utáni részt. Így már felismerte.
Ami érdekes, mert filmnél meg nincs ilyen problémája.
Na mindegy ezzel így kell együtt élni.Illetve, ami nekem nagyon furcsa, hogy külön könyvtárba kell raknom a filmeket és sorozatokat. Ez Torrent NAS-nál egy kis kavart azért okoz, szét kellett szednem a torrenteket és külön könyvtárba rakni Őket. Egy könyvtárt vagy filmnek vagy sorozatnak lehet felismertetni. Vagy erre van más megoldás?
-
Andrew801
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy Beelink GT-King boxot. Megnéztem Beni által linkelt videót. Hasonló problémám van, mint a videó végén a készítőnek. 15 sorozatból 3db-ot felismert... Filmeket felismerte mind.
Ez a "beolvasás" ennyire rosszul működik Kodin?
(Éjjel találtam még egy NOVA Playert, ott nem kellett beállítani a könyvtárakat, meg hogy milyen tartalom van benne, film vagy sorozat, meg külön beállítani, hogy melyik scrapert használja. Simán elindítottam automatikusan minden a megfelelő helyre rakott és mindent megtalált.)
Nálam van valami gond KODI beállításnál vagy ez kicsit "beteges" rész Kodinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Linux haladóknak
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi