- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew801
tag
válasz
tomigonzo #3488 üzenetére
"Persze tudom, most jon az, hogy de akkor nem erted, meg magyarul ismered meg tolmacsot kerek, de ne menjunk bele ekes anyanyelvunk vilagon elfoglalt helyzetebe."
Nem nem jön, tudok angolul.
Meg lett a hiba. Nekem a sorozatnál a könyvtár neve is az volt, ahogy leszedtem neten. Pl. House of Cards.S06.2160.NF.Webrip ….
És ezt nem bírja a KODI, az összesnél ki kellett törölnöm a cím utáni részt. Így már felismerte.
Ami érdekes, mert filmnél meg nincs ilyen problémája.
Na mindegy ezzel így kell együtt élni.Illetve, ami nekem nagyon furcsa, hogy külön könyvtárba kell raknom a filmeket és sorozatokat. Ez Torrent NAS-nál egy kis kavart azért okoz, szét kellett szednem a torrenteket és külön könyvtárba rakni Őket. Egy könyvtárt vagy filmnek vagy sorozatnak lehet felismertetni. Vagy erre van más megoldás?
-
Andrew801
tag
válasz
Beni2360 #3482 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy Beelink GT-King boxot. Megnéztem Beni által linkelt videót. Hasonló problémám van, mint a videó végén a készítőnek. 15 sorozatból 3db-ot felismert... Filmeket felismerte mind.
Ez a "beolvasás" ennyire rosszul működik Kodin?
(Éjjel találtam még egy NOVA Playert, ott nem kellett beállítani a könyvtárakat, meg hogy milyen tartalom van benne, film vagy sorozat, meg külön beállítani, hogy melyik scrapert használja. Simán elindítottam automatikusan minden a megfelelő helyre rakott és mindent megtalált.)
Nálam van valami gond KODI beállításnál vagy ez kicsit "beteges" rész Kodinál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Spórolós topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch 2
- Microsoft Excel topic
- Elektromos autók - motorok
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest