- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz Andrew801 #3514 üzenetére
Egy lehetséges megoldás, ha a NAS-on csinálsz egy mappát, mondjuk "Torrentek" néven.
Ezt megosztod a hálózaton a Kodinak és egyúttal ez lesz a torrent kliens alapértelmezett mappája.Alatta pedig csinálsz még "Filmek", Sorozatok", "Zene" stb. almappát.
A Kodiban pedig -úgyis rekurzívan veszi- a scrappereket elég beállítani az adott mappákra.Tehát például így:
Torrentek
Sorozatok
House of Cards
House of Cards.S06.2160.NF.Webrip
House of Cards.S05.BluRay.REMUX.1080
House of Cards.S04.HDVT-1080i- a "Sorozatok" mappa scrappere a TVDB
- alatta érdemes csinálni egy sorozat_neve mappát és alája bepakolni külön-külön az évadokat külön könyvtárba.Nekem így minden cafrang nélkül felismeri a sorozatokat, a fentivel is ez a helyzet.
Ha éppen futó, még nem teljes évadról van szó, annak érdemes csinálni egy külön mappát S0x néven (az x az évadszám), majd ez alá bepakolni az epizódokat. -
tomigonzo
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz Andrew801 #3514 üzenetére
Érdekes mivel nekem a House of Cards-t szépen beolvasta minden évadot peig két HDD volt. A média tárban egybe rakta. Nemv változtattam rajta semmit. csak a beolvasásnál törőltem ki a sallangot amíg megcsinálta.
A Torrent NAS-nál oedig eleve a nas megosztásnál van Video és Sorozat, Zene stb mappa engedélyezve.
Na most amikor video után sorozatot tőltesz le a felugró ablakban tőrlöd az utosó nevet (Video) és beírod a megosztott mappa (Sorozatok) nevét Legközelebb már lenyíló lehetőség fogad és választhatsz. Ha a zenét írod be akkor már 3 lehetőséged van. És így tovább.
Az ideglenes mappát j(félkész fájlok mappája) előld be ez segíti a HDD élettartamát.
Itt egy alap példa képe.
Mivel a kereső is vagy videó vagy sorozatokat talál szét kell választani őket.
Ui: Ha netán nem érted összedobok a videó gyorsan.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...