- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
atiapa
tag
A root az tényleg gyors és egyszerű, a recovery csere egy kicsit bonyolultabb de az is gyors (Edényke nagyon jól leírta hogy kell). Utána már csak a Himedia firmwaret kell rárakni, majd a wrappert és kész is. Innen már csak a kodit kell konfigurálgatni de ezt más kodis lejátszónál is kell. Ez szerintem fél óra alatt megvan ha valaki nem először csinálja. Én most is azt mondom hogy ennyi pénzért nem nagyon akad párja ennek a lejátszónak, bár kell vele p@csölni.
-
atiapa
tag
Ha valaki lenne olyan bátor és felrakná az orosz firmwaret BFS 4km-re, kisilabizáltam a jelszót a zip-hez: поребрик. Angol billentyűzetkiosztással kell beírni így: gjht,hbr
A firmware: [link]. -
atiapa
tag
Sziasztok!
Letöltöttem ezt a firmwaret :[link] (bfs 4km), de jelszót kér a kicsomagoláshoz. A hozzászólásban körül van írva a jelszó, de oroszul van 😌
Nincs valami ismerősötök aki tudna ebben segíteni?
Egyébként teljesen megvagyok elégedve a lejátszóval, egyedül az nfs megosztást nem tudtam életre kelteni.
Az nfs szerver egy zyxel nason fut, a bfs látja is a megosztást, de ha be akarok lépni azt írja hogy new server error.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest