- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #1965 üzenetére
Igen, valamiért csak addig jutottam el, hogy ez is Android TV, mint rendszer
Amúgy a CEC hogy működik? Sosem próbáltam még ilyet, de ha simán a tévé távirányítóján nyomkodok dolgokat, akkor semmit nem csinál a Shield/Kodi.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #1963 üzenetére
Azt szerintem nem én tettem be
Én egy LG webOS tévét használok, de nem azon fut Kodi, hanem a Shield TV-n.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #1961 üzenetére
Én nem látok többet
[link]
Vagy lehet, hogy másról beszélünk?De amúgy a le és fel irányokat még megpróbálom átszabni majd az editorral, mert az pont elég lenne, hogy fel az play/pause, le pedig stop.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #1956 üzenetére
Köszi, lehet, hogy majd bepróbálom
Bár mintha nem menne tökéletesen minden addon (subtitles konkrétan megölte elsőre a Kodit, amikor bekapcsoltam).
junkpod: Van kb 3 gomb a távirányítón
Vissza, home, hangvezérlés, meg a 4 irányú és oké gomb.
-
törölt tag
válasz
DoItYourself #1954 üzenetére
Hát, az elég faramuci megoldás sajnos
Nem lehet valahol ezt kérni a fejlesztőktől, hogy legalább opciót tegyenek bele...?
-
törölt tag
Köszi srácok
Viszont ezt akár bepipálom, akár ki, a videó fut a háttérben tovább (hallom a hangját), csak annyi a különbség, hogy mutatja-e a menü mögött. Illetve a vissza gomb nem visz vissza a videóra, hanem továbbra is mindkét állásban a menüben lép egy szinttel feljebb.
-
törölt tag
válasz
junkpod #1948 üzenetére
És nagyjából merre találom? Vagy milyen néven? Mert már átnéztem vagy háromszor a beállításokat, de nem láttam ilyen opciót.
Amúgy most úgy néz ki, hogy megy a háttérben a videó, de ha nyomok egy visszát, akkor csak a könyvtárstruktúrában lép feljebb egy szintet, nem lép vissza a videóra. -
törölt tag
Sziasztok!
Android TV Kodi alatt azt be lehet állítani, hogy ha megy egy film, és megnyomom a távirányítón a vissza (háromszög) gombot, akkor ne menjen tovább a háttérben a videó, hanem álljon le? Illetve ha már megy a háttérben, akkor ha megnyomom a visszát, és kilép a fájllistára, akkor hogyan lehet visszalépni a videóra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest