Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
®abstract® #4921 üzenetére
Nálam se jött még elő. A hardveres dekodolás mindig be van kapcsolva. Ugyan az a Kodi Emby alatt jó.
-
Mano66
senior tag
Találkozott már valaki ilyen hibával. Adott kodi beta3 + PM4K páros. A hang és a kép csúszik egymástól. A hang előbb van 0,5-1s-el. Kodi + Emby nincs ilyen gond.
-
Mano66
senior tag
Az új [PM4K] skrip innen tölthető.
-
Mano66
senior tag
Van már megoldás a legújabb Kodi nigthly-val rendesen működjön a PKC? Nálam ha telepítem a filmek mappa üresen marad. A sorozatoknál nincs gond. A varyebles.py addig jó amíg 124-re kellett bővíteni. A mostaniak már 129-nél tartanak.
-
Mano66
senior tag
válasz
skippper #4850 üzenetére
Mert nem jó. Nálam így van.
Series/Szomszédok (1987)/Szomszédok (1987) S01E01.mkv
Series/Szomszédok (1987)/Szomszédok (1987) S01E02.mkv
Series/Szomszédok (1987)/Szomszédok (1987) S01E03.mkv
Series/Szomszédok (1987)/Szomszédok (1987) S02E01.mkv
Series/Szomszédok (1987)/Szomszédok (1987) S02E02.mkv
Stb.Vagy.
Series/Szomszédok/Szomszédok S01E01.mkv
Series/Szomszédok/Szomszédok S01E02.mkv
Series/Szomszédok/Szomszédok S01E03.mkv
Series/Szomszédok/Szomszédok S02E01.mkv
Series/Szomszédok/Szomszédok S02E02.mkv
Stb.A Szomszédok mappán belül nincs szét választva az évadok! Majd a kodi megteszi és szétszedi évadokra! A dátum mindig ami az IMBD-n van, de ez csak opció nem kötelező.
-
Mano66
senior tag
Próbálkoztam egy kicsit. A kodinak semmi baja nincs. Ha csak kodi alól csatolóm fel a mappákat minden működik rendesen. De ha telepítem a PKC-t vagy az Emby-t rögtön borul minden. Akkor csak a Plex vagy az Emby szerverről játszik le tartalmakat a hálózati lejátszás meghal. A PKC és az Emby fejlesztőknek kell lépni valamit, hogy megoldódjon ez a hiba.
-
Mano66
senior tag
Frissítettem maven 10.27.-i verzióra. A hiba maradt ugyan az PKC és Emby alatt is. A tesztelők közül senki nem akar lejátszani hálózati elérésről? Hogy nem lehet észre venni ekkora hibát. PKC alatt még megpróbálja lejátszani a képet vagy az mkv-t, de kilép a kodiból. Emby alatt rögtön kilép. Mind kettő teljesen lelövi a kodit. Plexi és Emby szerverről minden megy rendesen. A béta 1 előtti verziókkal nincs gond.
-
Mano66
senior tag
Ez az elérési útvonal.
<pictures>
<default pathversion="1"></default>
<source>
<name>photo</name>
<path pathversion="1">nfs://192.168.1.78/volume2/photo/</path>
<allowsharing>true</allowsharing>
</source>Semmit elérési utat a NAS-on nem változtattam. Az alfa 3 telepítésre csak rá frissítettem a beta 1-et.
-
Mano66
senior tag
Majd megnézem. De ez a hiba az alfa 3-as verziókkal nem jött elő. Ha csatolom a mappát indulásnál dobja a hiba üzenetet. Le okézom az üzenetet és rendesen elérem a mappa tartalmakat. Az összes kodi beta 3-as verziónál (maven, quietvoid, nightlies 10.20.) előjön ez az ablak. Ha rosszul lenne csatolva a mappa nem is tudnám elérni és lejátszani a tartalmát. De megy a kép nézés és a saját videók lejátszása is.
-
Mano66
senior tag
Egy Amazon Fire Stick 4K Max-on a Maven Omega 21 Beta 1 (10.20. kiadása) indulásakor a következő üzenet fogad.
"A Kodi nem tudja elemezni a sources.xmlt-t. A PKC nem fog megfelelően működni. Kérem látogasson el a http//:kodi.wiki oldalra és javítsa ki a fájlt." Ez mit jelent a kodi és a PKC is jól működik. Mit írjak át a sources.xmlt-ben és hol található? -
Mano66
senior tag
Omega alatt van már próbálkozás a PKC működésre állításában?
-
Mano66
senior tag
A PKC 3.6.14-re azt írják, hogy már valamilyen szinten kezeli a Nexus-t. De ezt a verziót egyáltalán nem tudom zip-ből telepíteni. Server hibára hivatkozik. A web serverről meg amit lelehet tölteni az meg települ (PKC 3.0.0), de nem lehet elindítani. Van olyan verzió ami el is indul Nexus alatt és lehet telepíteni is?
-
Mano66
senior tag
Kösz. Igen az kiírja, hogy nem tud csatlakozni a szerverhez.
Csak azért akartam, mert a Mátrix alatt néha olyan hiba jön elő, hogy elindítom a filmet és szaggat. Kodiból kilépés újra indítás és a szaggatás megszűnik. Ugyan az sorozat Nexus alatt jó. Orazk 2.-3. évad (2160p)
-
Mano66
senior tag
blakey, gyűrű : Köszönöm a segítséget. Úgy néz ki sikerült rendbe raknom a rendszert. PKC-vel oldottam meg.
"gyűrű" a te hozzászólásod kavart be nálam. [advancedsetting.xml] Itt lemaradt az "s". -
Mano66
senior tag
Most akkor mi a helyes "advancedsetting.xml" vagy "advancedsettings.xml"? Mert ha a "advancedsettings.xml" akkor meg is van nálam a hiba.
-
Mano66
senior tag
Kodi alatt a Plex addont használok. Amikor csak simán a Kodi ment a " Túl lassú forrás" üzenetre az "advancedsetting.xml" fájlt használtam. A Plex addon alatt ez nem megy. Van egy pár film ami akad. Pl : The_Outfit_2022_2160p_UHD_BluRay_HYBRID_REMUX_TrueHD_Atmos_7_1_HDR10+_HEVC_HuN-TRiNiTY
Mit lehet ilyenkor csinálni? Mi a megoldás? -
Mano66
senior tag
A Plexet próbáltam, de nem tudtam, hogy kell összehangolni a kodival.
A Syno-hoz csak Plexet és Embyt találtam. Az Emby nem szimpatikus. MySQL szerver csak win alá telepíthető? Csak winre valót találtam. -
Mano66
senior tag
Két lejátszó között a Kodiban lévő mappákat lehet szinkronizálni? Ha egyikben törlöm a másikban sem látom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SSD kibeszélő
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged