Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Zenty
őstag
Igen a kocka 3 szépen szolva sírva elszurták az egészet ahogyan illeni szokott egy jó filmü sorozatnál.
Kb ilyen csillagközi invazio 2 szintü film lett!
A kockába nem illik bele a morbid horror vigjáték szerüség stilus(sőt semmilyen vicc ne legyen benne
+ szerintem ebben részben voltak a legpocsékab szinészek is! Viszont a kép és a látvány elmegy!
De sokkal jobban is meglehetett volna forgatni én is jobban tudtam volna nem kell nagy ész hozzá!
Ha valaki megnézte majd elmondom mire gondoltam máshogy!
Az 1 részben az a lényeg ,hogy hosszan bemutatják a kockát és hogy milyen szar lehet bent lenni is kilodni stb ott még alig lehet valamit megtudni! 2 -be a hiper kocka az uj fajta játékszer mutatják be! Itt annyi azért kiderül ,hogy hadsereg vagy a kormány áll a háttérbe és ,hogy kiket alkmaznak épités ügyileg!
3-ba végül kiderül miért csinálják mind ezt és ki csinálja. Igaz értelmetlen az egész mert össze vissza a írhaták forgatökönyvet és ilyen hülyeség lett belöle pláne a vége! Ha már 3-dik rész akkor valszeg befejező rész is(legalábis annak tünik)és akkor már ugy is csinálják már meg vazzeg!
Tegnap láttam 3 madik részét ,de nagyon felhuzott ,hogy lehet igy elszurni.....
Még uwe ball is jobban megcsinálná komolyan
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
+ szerintem ebben részben voltak a legpocsékab szinészek is! Viszont a kép és a látvány elmegy!