Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Emlékszem még mikor az A3 ( 2017 ) pici volt és elég volt hozzá egy kéz !
[ Szerkesztve ]
Attila
-
youngboy
senior tag
Nem tudom, milyen vétel jelenelg ilyen árszinten pl. egy A55, mikor S23-t úgy 250-ért lehet kapni. Más forrásból, meg még ennél is olcsóbban.
-
A55 esetében 12 GB-os változat akkor 256GB-os háttértárral érhető el, vagy valami regionális megoldás ahol csak egy adott térségben juthatunk hozzá
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Ricardo
titán
Nem is olyan rossz. Az 55-öt kétszáz fölé vártam. Pár hónap, és jó ajánlat lesz.
-
csubííí
senior tag
Hivatalos forrásból a S23 majdnem 300.000 a S23+ pedig 400.000.
A sufni boltokat ne vegyük ide.Szóval, ha valaki nem akar ennyi pénzt kiadni egy felső kategóriás készülékért, annak bőven elég az A55 készülék, jóval olcsóbban. A cikkben említett ár az nyitóár, míg a 23-as széria nem, de még így is sokkal drágábbak. Ráadásul az átlag embereknek bőven elég a középkategóriás készülék.
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
őstag
120ért az A25 jobb vétel mindkettőnél és ezek se tudnak nagyon többet.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Graphics
Jómunkásember
Yettel már listázta is az A35-A55 párost.
A55
Feltöltőkártyás ( mert esélyes hogy független ) :
8/128: 157990 Ft
8/256: 171990 FtListaáron pedig:
196 ezer / 215 ezerA35: 8/256
140 ezer/166 ezer[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
IQfályter
tag
Az A35 szinte semmi előrelépés az A34- hez képest.
-
Ricardo
titán
Azért van pár dolog.
Hirtelen ami feltűnt.
APTX támogatás, Jobb kijelzővédelem (megkapta a victust), Tudja a hatos wifit.Ami viszont nem tetszik.
ha jól nézem, kijelző fényerőben visszalépés történt az elődökhöz képest, és az 55-be már illett volna minimum 3-as USB C aljazatot pakolni. -
dnelb
veterán
válasz vodrosjozsi #12 üzenetére
brutál gyenge ott a cpu
-
Graphics
Jómunkásember
válasz vodrosjozsi #12 üzenetére
De az A25 már nem is kerül 120-ba... Már a Samsung Storeba sem...
100 ropi. De ott aztán tényleg gyenge a SoC.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Vtwo
senior tag
Nagyon nem éget a vágy, hogy az A34 le legyen cserélve A35-re.
Utoljára az A32 A33 váltásnak volt értelme, ott volt számottevő előrelépés. -
bmt50
senior tag
Előre is bocs mindenkitől, de szerintem hosszabb terméktámogatás ide, OneUI ökoszisztéma oda, ez is egy túlárazott valami.
Jelenleg egy Redmi Note 13 Pro+ jobb ajánlatnak tűnik nekem, ha már kompaktabb telefont 200-250 alatt nem kapok. Reklámok kicselezhetők, és a vas/kijelző is tud annyit.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
IQfályter
tag
A töltéssel is kezdhetnének már valamit! Mindig megmosolyogtat mikor látom a kijelzőn (A34), hogy szupergyors töltés hátralevő idő 1 óra 6 perc
-
Fisher007
csendes tag
Fejtsd már ki nekem mitől lesz sufni egy bolt. Vagy bárki más aki tud valamit. Nyilván nem a Westend aluljáróról beszélünk, hanem az arukeres.hu-n megtalálható webshopokról. Nehezen hiszem el, hogy a sok ezres forgalom mellett (a visszajelzések számából ítélve) ne adnának számlát. Ha meg van számla a garanciát úgyis a Samsung intézi, a boltnak sok köze nincs hozzá. Legalábbis mikor utoljára dolgom volt velük akkor így történt (S7 járt szervizben garanciálisan).
Tehát az árat érintő összehasonlításban én nem látom a hibát. Én épp A71-ről váltanék, viszont ha nem lennék ennyire ráfüggve a méretre akkor egyértelműen S23 lenne 205 ezerért. Így viszont megy a vacila, hogy megéri-e az extra méret a +100 ezret. -
DrDobos
őstag
Van értelme szerintetek a 12/256osat valasztani a 8/256 helyett?
Samsung Galaxy A55 5G
-
Graphics
Jómunkásember
-
Ricardo
titán
"( mondjuk ez never ending story. RN12 Pro 5G-n nem találkozok reklámmal gyári rendszeren ,de ez itt nem téma)"
Jó neked
Idézet a tesztjéből"A testreszabhatósági szint már-már túlzás, amire akkor fogunk rájönni, amikor a kéretlenül az arcunkba tolt reklámoktól felforr az agyvizünk, mert csillió menüponton keresztül átvergődve, különböző paraméterek és kapcsolók állítgatásával lehet kiirtani, hogy a saját telefonunk spammeljen bele az arcunkba. Egy tesztkészüléknél nem állok ennek neki minden alkalommal, de ha az enyém lenne a cucc, akkor nagyon ideges lennék — komolyan ebből csinál bevételt a Xiaomi???"
De igazad van. Ez nem az a toipk.
A partnerekkel minden gyártó megosztja az adataidat (nem csak a mobilod, hanem minden kütyüd ami netre kapcsolódik ) , csak nem mindegyik közli veled.
Nekem sem tetszik, de tenni nem lehet ellene.
Szerencsére a folyamatosan arcodba tolt reklámokkal ellentétben legalább a hátérben zajlikDe a topik témájára visszatérve.
Írtam hogy visszaléptek fényerőben. Akkor még ötszáz nitet írtak a GSMarénán, most már ezer nit van. Így nincs ebben visszalépés az elődökhöz képest.[ Szerkesztve ]
-
ujvendeg
tag
A cím kissé megtévesztő. Nagyon röviden szólva: a Samsung 2013 óta használja a Knox védelmi rendszert. A cég 2022-es Fejlesztői Konferenciáján (SDC) jelentették be a készülékbiztonság következő korszakát, ez voltaképp a Knox Matrix. A Knox Matrix-kompatibilis modellek 2024-től váltak elérhetővé - még rövideben: ezt a készülékbiztonsági rendszert távolról sem a túlméretezett, erősen középkategóriás A55 ihlette. Teljesen véletlen, hogy a rendszer találkozott az A55-el. (Arról pedig nem vitáznék, hogy a gyártó szinte mindegyik saját alkalmazása lassan a dédnagyapám személyes adatait is kéri.) Egy halk ex-szakmérnök...
-
janeszgol
félisten
Akkor legyen a 12 GB memoriaval szerelt. Ennyi tavlatban nehez megmondani a ram igenyt.
Az S10-tol van a csucs Samukban 8 GB (kiveve S10e). 2019-tol, 5 eve. Ma a 8 GB meg boven eleg, nem sokat valtozott a memoria igeny.
De jobb felkeszulni inkabb a 12-vel 3-4 ev tavlataban. -
Minél több, annál időtállóbb. Ha a teljes támogatási ciklus kihasználása a cél, akkor van. Ha csak rövid időre mondjuk 2 évre, akkor nem igazán. Ha játék miatt, akkor sem, mert ahhoz amelyiknek ilyen RAM igénye van, oda az Exynos 1480 lesz a szűk keresztmetszet.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Theodorci
tag
Megjelenésről tudunk valamit? Az egy dolog, hogy a yettel listájában már látszik, de a samu chat azt mondogatja, hogy "nincs információjuk"..?
-
törölt tag
Ez az Exynos 1480 jó cucc? Kár amúgy, hogy kikoptatták a telefotó kamerát középkategóriából, ezerszer hasznosabb mint a makró.
-
válasz #42308056 #41 üzenetére
Gyorsabb pár százalékkal mint az elődje, de az is jó .
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
hegedus001
aktív tag
De szép időszak is volt. a Kedvenc készülékeim voltak (már ami nem alma volt) de az 1.5 GB RAM miatt anno egy huawei novat választottam. Öcsém 2017-es A5-je viszont a mai napi működik. Nagyon jó telefonok voltak. Sajnálom hogy mára így elengedte a Samsung A szériás telefonjait. Nagy kár érte.
-
Surfym@n
senior tag
Szüleimnek most vettem 1-1 galaxy s21 ultrát regalaxyban felújítottat 300k-ért. Szerintem még az is jobb, mint ezek... Kamerában, kijelzőben biztosan Többit meg úgyse használják ki.
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
brucka
tag
Sziasztok!
Mi a különbség az a35 és az a55 között?
Ami számomra fontos lenne az akksi ,de ahogy nézem az ugyanaz. Ezenkívül normál felhasználásra kéne, böngészés,telefonálás,spotify..szóval semmi extra.
Jól gondolom, hogy erre az a35 is bőven jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Video konvertálás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest