- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
Ha el lett állítgatva a program, akkor nyomj egy F2-t (Beállítások) és állíts mindent alaphelyzetbe (alul a gomb).
Ha csak most feldobtad a Vistát és mellé a The KMPlayert, akkor hangolni kell a dolgokat. Nem elég csak a Jobb klikk - Audió beállításokkal játszani, sokszor a Beállítások - Dekoder használat - Belső audió dekodert is be kell állítani.
Próbálgasd. Így távolról nem tudok többet segíteni...
Van egy topik, HD film lejátszás, oda írhattál volna bátran, új topikot nem szoktak csak úgy nyitni.
-
Methos21
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy új gépet, és egy HD Ready LCD TV-t, hogy nézhessek HD filmeket.
Az alap, ami adott:
Új telepített 64bit-es Vista, semmilyen codec pack, és egy KM Player. Tranformers (720p) megnyit, a film tökéletesen megy, viszont az 5.1-es hangfalszetten, csak az effekteket (?), a hátteret halllani, olyan mintha csak az egyik hangsáv szólna. A beszédet és a többit egyáltalán nem hallani. Mikor kirakom TV-re, és a hangkimenetet 5.1-ről átrakom HDMI-re, hogy a TV-n szóljon, ott tökéletesen szól, de a TV ugyebár csak 2.0.A KM player beállításainál 5.1-es hangfalszett van beállítva. Esetleg tudna valaki segíteni? Már néztem az angol és magyar KMPlayer fórumot is, de nem találtam ilyesmi dologra megoldást
ui.: Ha egy normál AVI fájlt akarok lejátszani akkor a KMPlayer-be nincs hang, (csak vmi nagyon nagyon halk szól a háttérben), viszont pl. a Media Playerrel megnyitva minden gond nélkül megy, tehát valamilyen KMPlayer beállítási gond lesz szerintem. (GOM Player, és az SM PLayer is ugyanezt csinálta).
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest