- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Google Pixel 10a – évismétlés
- iPhone topik
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Aktív témák
-
Ha el lett állítgatva a program, akkor nyomj egy F2-t (Beállítások) és állíts mindent alaphelyzetbe (alul a gomb).
Ha csak most feldobtad a Vistát és mellé a The KMPlayert, akkor hangolni kell a dolgokat. Nem elég csak a Jobb klikk - Audió beállításokkal játszani, sokszor a Beállítások - Dekoder használat - Belső audió dekodert is be kell állítani.
Próbálgasd. Így távolról nem tudok többet segíteni...
Van egy topik, HD film lejátszás, oda írhattál volna bátran, új topikot nem szoktak csak úgy nyitni.
-
Methos21
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy új gépet, és egy HD Ready LCD TV-t, hogy nézhessek HD filmeket.
Az alap, ami adott:
Új telepített 64bit-es Vista, semmilyen codec pack, és egy KM Player. Tranformers (720p) megnyit, a film tökéletesen megy, viszont az 5.1-es hangfalszetten, csak az effekteket (?), a hátteret halllani, olyan mintha csak az egyik hangsáv szólna. A beszédet és a többit egyáltalán nem hallani. Mikor kirakom TV-re, és a hangkimenetet 5.1-ről átrakom HDMI-re, hogy a TV-n szóljon, ott tökéletesen szól, de a TV ugyebár csak 2.0.A KM player beállításainál 5.1-es hangfalszett van beállítva. Esetleg tudna valaki segíteni? Már néztem az angol és magyar KMPlayer fórumot is, de nem találtam ilyesmi dologra megoldást

ui.: Ha egy normál AVI fájlt akarok lejátszani akkor a KMPlayer-be nincs hang, (csak vmi nagyon nagyon halk szól a háttérben), viszont pl. a Media Playerrel megnyitva minden gond nélkül megy, tehát valamilyen KMPlayer beállítási gond lesz szerintem. (GOM Player, és az SM PLayer is ugyanezt csinálta).
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Call of Duty: Warzone
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest