Aktív témák

• Ndruu

MODERÁTOR

válasz Methos21 #1 üzenetére

Ha el lett állítgatva a program, akkor nyomj egy F2-t (Beállítások) és állíts mindent alaphelyzetbe (alul a gomb).

Ha csak most feldobtad a Vistát és mellé a The KMPlayert, akkor hangolni kell a dolgokat. Nem elég csak a Jobb klikk - Audió beállításokkal játszani, sokszor a Beállítások - Dekoder használat - Belső audió dekodert is be kell állítani.

Próbálgasd. Így távolról nem tudok többet segíteni...

Van egy topik, HD film lejátszás, oda írhattál volna bátran, új topikot nem szoktak csak úgy nyitni.

• Methos21

csendes tag

Sziasztok!

Most vettem egy új gépet, és egy HD Ready LCD TV-t, hogy nézhessek HD filmeket.

Az alap, ami adott:
    Új telepített 64bit-es Vista, semmilyen codec pack, és egy KM Player. Tranformers (720p) megnyit, a film tökéletesen megy, viszont az 5.1-es hangfalszetten, csak az effekteket (?), a hátteret halllani, olyan mintha csak az egyik hangsáv szólna. A beszédet és a többit egyáltalán nem hallani. Mikor kirakom TV-re, és a hangkimenetet 5.1-ről átrakom HDMI-re, hogy a TV-n szóljon, ott tökéletesen szól, de a TV ugyebár csak 2.0.

A KM player beállításainál 5.1-es hangfalszett van beállítva. Esetleg tudna valaki segíteni? Már néztem az angol és magyar KMPlayer fórumot is, de nem találtam ilyesmi dologra megoldást :(

ui.: Ha egy normál AVI fájlt akarok lejátszani akkor a KMPlayer-be nincs hang, (csak vmi nagyon nagyon halk szól a háttérben), viszont pl. a Media Playerrel megnyitva minden gond nélkül megy, tehát valamilyen KMPlayer beállítási gond lesz szerintem. (GOM Player, és az SM PLayer is ugyanezt csinálta).

Előre is köszönöm a segítséget!

Aktív témák