Keresés

Aktív témák

• Methos21

csendes tag

Sziasztok!

Most vettem egy új gépet, és egy HD Ready LCD TV-t, hogy nézhessek HD filmeket.

Az alap, ami adott:
    Új telepített 64bit-es Vista, semmilyen codec pack, és egy KM Player. Tranformers (720p) megnyit, a film tökéletesen megy, viszont az 5.1-es hangfalszetten, csak az effekteket (?), a hátteret halllani, olyan mintha csak az egyik hangsáv szólna. A beszédet és a többit egyáltalán nem hallani. Mikor kirakom TV-re, és a hangkimenetet 5.1-ről átrakom HDMI-re, hogy a TV-n szóljon, ott tökéletesen szól, de a TV ugyebár csak 2.0.

A KM player beállításainál 5.1-es hangfalszett van beállítva. Esetleg tudna valaki segíteni? Már néztem az angol és magyar KMPlayer fórumot is, de nem találtam ilyesmi dologra megoldást :(

ui.: Ha egy normál AVI fájlt akarok lejátszani akkor a KMPlayer-be nincs hang, (csak vmi nagyon nagyon halk szól a háttérben), viszont pl. a Media Playerrel megnyitva minden gond nélkül megy, tehát valamilyen KMPlayer beállítási gond lesz szerintem. (GOM Player, és az SM PLayer is ugyanezt csinálta).

Előre is köszönöm a segítséget!

Aktív témák