- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben azt hiszem megtaláltam, a KMPlayer-ben van benne ez a dekódoló.
Telepítés menete nálam - töltsd le, mert online nagyon rossz a minősége (letöltve sem lesz sokkal jobb, de legalább látszik a lényeg).MOD: Most már engem is bosszant, mert a laptopon szintén nem működik.
1080p lejátszásakor, ha van hardveres gyorsítás is, akkor egy ACDaemon.exe nevű alkalmazás fut a háttérben. Megkerestem, ez a Program fájlok (x86)/Common Files/ArcSoft mappán belül van. Hogy honnan került a gépre, azon pár órája már gondolkodom, de végül arra jutottam, hogy a TV tuneremhez tartozó Winfast PVR2 program telepítette fel.
Mivel gondolom nem szeretnél TV tunerhez lejátszó programot telepíteni, ezért próbáld meg ezt a módszert (ha még nem próbáltad). Vagy egy nagyon jó és részletes leírás itt. Én inkább felteszem a laptopra is a PVR2-t, aztán a nem kellő részeket letörlöm, így megmarad majd az ArcSoft.DXVA-hoz vagy MPC-HC Codec (H.264/AVC, VC-1), vagy ArcSoft Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy CyberLink Codec (H.264/AVC, MPEG2), vagy Nero Codec (H.264/AVC, VC-1, MPEG2) kell. A CyberLink az PowerDVD-vel települ (ez fizetős), a Nero is fizetős, alapvetően az ArcSoft is fizetős, de PVR2-ből kibogarászva ingyenes, MPC-HC ingyenes (ebből is ki kell bogarászni a megfelelő plugint).
Egyszóval nem is olyan egyszerű beállítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Arany János - Kapcsos könyv
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest