Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
Aktív témák
-
Typhoon21
csendes tag
Kérek feljegyezni egy piros pontot [matykooo] kollégának [ezért]. Gyors, megbízható, korrekt vevő!
-
Komcsi
tag
Nagy piros pontot érdemel ela kolléga. Minden rendben volt az adás/vétel-nél! Erősen ajánlott tag! A Corsair H70-et vásárolta tőlem!

-
adamka16
őstag
Egy pirosat kérnék blacky79 kollégának a 2 darab WD Scorpio Blue 320 GB winchesterért.
-
-
csibe1
veterán
Egy pirosat kérnék Psychonaut kollégának a korrekt,pontos üzletért,és a gondos csomagolásért
. -
TopaMo
aktív tag
Pirospötty a következő vevőimnek

Lord Dragon
lastflight
Egy-egy db töltőt vettek:töltő -
jookomak
őstag
Hello
pentium4-nek ezért a megoldásért, Ősembernek pedig egy SSD-ért jár a pirospont. -
DT
csendes tag
Nem most volt már, de pirosat érdemel seven7
kolléga, mert fölajánlotta, hogy rendel "kintröl" Galaxy S tokot. És küldött is nekem .
-
skorpio111
csendes tag
Kérnék egy piros pontot pepegarage -nek ezért az üzletért[link]
Nagyon rendes,megbízható csak ajánlani tudom. -
DT
csendes tag
Pirospontot kérnék [Brafilus]fórumtársnak tintapatronban történt üzletelésünkért.ez
-
sasa134
addikt
Szeretnék kérni egy nagy pirospontot essexboy fórumtársnak. Egy Phenom II X4 B50-et vettem tőle, korrekt, megbízható eladó, minden rendben zajlot!
-
poffsoft
veterán
Egy szép piros-pontot kérek agemate kollégának a samsung 250gb üzletért.
Gyors, pontos, korrekt végrehajtás, tökéletes hangnem és lebonyolítás
. -
sensejke
aktív tag
Nordic kollégának egy nagy piros pontot ezért [link] az üzletért!Ajánlom mindenkinek!
-
qviktor
csendes tag
Ezúton küldenék egy pirosat zsozsi33 -nak! Nagyon kiváló kommunikáció és pontos érkezés jellemzi.

-
Devin92devin
tag
Pirospontot szeretnék adni pelda10 kollégámnak vga csere miatt
-
zsozsi33
csendes tag
Kissé megkésve ugyan, de annál nagyobb piros pontokat szeretnék kérni a következő fórumtársaknak a korrekt üzletért:
dlacko2004 részére ezért az üzletért
qviktor részére ezért az adásvételért
bacsis részére az alábbi üzlet kapcsán
Bazsa$ részére, aki ebből a hirdetésből vásárolt
Berci39 részére, aki ebből a hirdetésből vásárolt
Hálás köszönet

-
fasirTTT
őstag
nagy piros csongiszabi
ezért az üzletért
bocs a késéssel a pirossal -
fasirTTT
őstag
kérnék 1 rohadt nagy pirosat Lord Dragonnak ,mert előre utaltam neki a zsét és küldte is a csomagot ami postán megsérült (mert csak nekem akart kedvezni, hogy gyorsabban ideérjen) és visszavette + a pénzt is visszakaptam.
szóval aki tőle vásárol akármit biztosra veheti, hogy nem fogja átverni
-
fasirTTT
őstag
nagy piros peetmasternek
ezért az üzletért
bocs a késéssel a pirossal -
Jubiii
tag
Dummbeata-nak óriásian hatalmasnagy pirosat kérnék, mert példátlanul korrekt eladónak ismertem meg. Noti RAM-ot vettem tőle, postán meg is érkezett, de nem lett jó a gépbe, ezért felajánlotta, hogy visszaveszi. Küldjem vissza és visszaadja a pénzt. Postázva lett 12-én, de a mai napig nem kapta meg a csomagot ismeretlen okoból...Ennek ellenére a pénzt visszautalta, ezért minden elismerésem az övé, full respect!

-
ZaJanga
tag
Kérnék egy pirosat Traptornak a vásárlásért

-
mariacchi
csendes tag
egy irdatlan nagy pirospont kendeee fórumtársamnak a korrektsége és a végtelen türelme miatt
köszönöm a videokártyát hasit rendesenszivesen kötök veled üzletet a továbbiakban is illetve mindenki figyelmébe ajánlom fórumtársam
-
hebling
tag
Szeretnék egy újabb piros pontot íratni Ombi5 ellenőrzőjébe ezért az üzletért Iphone 4 32 GB
-
spawn21
veterán
Piros pötty old-man-nak ezért az üzletért.
Korrekt és gyors! -
usza
tag
Egy hatalmas piri pont jár bundata varázslónak, aki a sz_rból is várat épít hihetetlen módon. 775-ös foglalat javításból jelesre vizsgázott!!!!

-
drombi
csendes tag
Egy pirosat szeretnék kérni RgS kollégának, ezért az üzletért: Biostar TH55XE
-
littlejohnny
aktív tag
Egy nagy pirospont jar jim333 kolleganak ezert a routerert, a korrekt kapcsolattartasert, csomagolasert es gyorsasagert.
Ajanlott partner! -
spln
tag
Ismét sikerült két rendes kollégával üzletet kötnöm:
Pontos fórumtárs érdemel egy pirosat, egy jó kis Dell gépet sikerült tőle beszereznem.
A nevéhez hűen minden pont a megbeszéltek szerint zajlott
voriand részére szintén kérnék egy pöttyöt, egy E8400 processzort vettem tőle.
Délutáni telefonos egyeztetés után, még az nap sikerült is összehozni a boltot.Mindketten korrekt üzletfelek, ezúton is köszönöm nekik!

-
Tim82
félisten
dying_star fórumtársnak kérnék pozitív értékelést a 120 GB-os IDE notivinyóért külső házban.
-
Kvazár
őstag
fox64 sikeresen vásárolt tőlem egy videó kártya hűtőt és minden rendben zajlott.
-
veronikapici
csendes tag
kérnék egy pirosat macskopite ezért
[link] -
colos890721
tag
Kérnék egy pirosat koximaxi-nak mert ebben az üzletben megfelelő vásárlónak bizonyult.
Csak ajánlani tudom! -
timike85
csendes tag
Piros pont peetmaster részére. Korrekt, megbízható eladó.
Ezért az üzletért.
-
tobirider
csendes tag
dummbeata-nak egy piros pontot
az üzlet tárgya
minden rendben ment, és gyorsan! -
spista222
addikt
Egy piros pontot szeretnék adni lastflight
-nak. 3 hddt vettem ezek közül. Gyorsan ment az üzlet és tökéletesek is a hdd-k. -
jobbman
tag
Nagy piros pont kotibor kollégának, a pöpec tápért.

-
The DJ
addikt
Szeretnék kiosztani két darab óriási piros pontot, mégpedig a következő fórumtagoknak:
zsivagooo-nak, akitől [INNEN] vásároltam meg egy komplett gépet plusz egy alaplap + CPU párost.
Valamint Tim82-nek, mert ő volt az, aki elment zsivagooo kollégához átvenni a cuccot, majd pedig gondosan becsomagolta és elpostázta nekem (mivel vidéki vagyok, az átvétel pedig határidős volt és nem tudtam felmenni érte). Nagy köszönet neki, mert személyesen ugyan nem ismerjük egymást, de megbízott bennem, kifizette a termékek árát előre és el is küldte nekem. Azt hiszem ebben az esetben jogos a piros pont

-
gael
tag
San398 -nak pirosat kérnék a korrekt üzletért
-
BlackPriest
őstag
bundata kollegának jár a piros az alaplap javításért, csodát művelt, minden tiszteletem az övé
-
spista222
addikt
Egy piros pontot szeretnék kérni crypticboy -nak egy 20-as HDD ért.
Kevesebb mint 1 nap alatt már nálam is volt a hdd.
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest