- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
e-biza
őstag
folytatodik a sztori:
''Közben a halflifesource.com látogatást tett a Valve-nál, ahol Gabe Newell jóváhagyta, hogy a forrásnak csupán egy KIS RÉSZE szivárgott ki, a teljes Source endzsim nem. A HL2 halasztásról nem esett szó, viszont a hekkerek felgöngyölítésével jó úton járnak, mivel az elkövetők nevei egy FEHÉR TÁBLÁN olvashatóak (jajj neee, ez már sok...).''
Azért jo,hogy GN is valoszinüleg látta az összecsomagolt forráskodot és nem tudta már az elején hogy ez csak egy KIS RÉSZE. Kamu az egész. fúúúúj -
e-biza
őstag
az majd a megjelenés elött 1 nappal, s emiatt eltolják késöbbre a megjelenést :)) tényleg nagyon jo lene ha valaki felhasználná az engine-t (vagy egy részét) és csinálnának _élvezetes_ játékokat is. bocsánat engem nem ragadott el a hl2,quake,még az ut2k3 sem. nem tetszik ez a löjjünk le 1000 félmutáns valamit mert az tök jo és menjünk annyi fegyverrel amennyit egy teherauto sem birna el... :) viszont a hl2-re épülö CS már érdekel.
-
e-biza
őstag
ha itt nem is a hardwired-en folytatodik a sztori... :)
-
e-biza
őstag
a kiszivárgott engine elviekben lefordihato egy visual studio c++ -al? kiváncsi lenék valakinek sikerült-e? ha igen akkor kap egy exe fájlt? hogy müködik e? tegyük fel itt van elötem sokezer cpp fájl, hogyan kellene továbbhaladni? érdekel mert kiváncsi vagyok mire lehet jutni egy ilyen engine-el. akár egy komplett játékot is létrehozhat vele? aki ért hozzá az biztos, de ugye az internetnek köszönhetöen sztem már sok1000 embernek megvan a forrása a HL2-nek.leforditja otthon, elövesz egy gmax vagy maya5-gamers editiont és csinálhat hozzá pályát, modelleket, stb?
-
e-biza
őstag
amúgy van elönye sztem ennek: bebizonyosodhat, hogy a Valve-t nem vette meg az ATi...
egy kérdésem van: build_hl1.bat? :) was ist das? -
e-biza
őstag
-
e-biza
őstag
szvsz a flame az nem hazugság... de ki hogyan értelmezi.
természetesen lehet irni programot ami csinál 8000 fájlt, mindeigyk c -nek tünik, söt fejléceli azt. egy kis tudással meg lehet oldani. a kérdés ha valaki le akarja forditani akkor lefordul-e, ha igen akkor valodi.
azért ha valaki mégis megosztaná én kiváncsi vagyok az egészre, természetesen egy linket elfogadok emailban. ami miatt izgat, az csak úgy hogy meglegyen. lenn van a homeworld source-ja is és ennyi. a tudat :)) -
e-biza
őstag
egy új warez játéknak örülnénk :) egy játék ami erre a HL2-re épül, ingyenes.. jo lenne
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest