- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dida104
tag
Majdnem vettem egy ilyet, csak azért nem történt meg, mert ingyen sikerült megszerezni egy régebbi X5-öst. Én túrázós GPS-nek használom, legutóbb 10 órán keresztül folyamatosan rögzítette az útvonalat, közben gyakran néztem a térképet is rajta. Nap végére 71%-os volt a töltöttsége. Nekem tökéletesen bevált, egy Garmin túraGPS árából 3 ilyet lehet venni, a kijelzője meg 5-ször akkora. Speciális célokra igenis van létjogosultsága egy ilyen készüléknek. Persze, van "normális" telefonom is, csak az meg ilyesmire alkalmatlan.
-
blagolf
senior tag
Ez hol kicsi! Hardverben, meg kijelzőben. Fizikai méreteiben féltégla.
-
Penge_4
veterán
Aztán a 4GB RAM mire elég? Az ilyen készülékek legyártása ellen konkrétan a teljes globális környezetvédelmi lobbinak fel kellene lépni.
Mert értem én, hogy nem flagship, de 2023-ban 8GB RAM alatt Androidos okostelefont kb. annyi értelme van forgalmazni, mint Trabantot vagy kockaladát gyártani újonnan jóárasítva mondván, hogy úgyis 130 a max legális végsebesség...
-
Atocha
senior tag
Addig olvastam hogy MTK A22....
Ertem hogy ki a celkozonseg, de ez csip annyira jo mint sajtreszelovel h***zni...
-
A Molyember
tag
Ez jogos, az egyeduli normal hazas szeriajuk a Note, ami hulladek hardvert otvoz a batar nagy merettel, mint minden alsokategorias cucc. Pedig nem hiszem, hogy sokkal dragabb lenne egy kozepkatos hardvert belerakni egy kisebb hazba, foleg ezek a monstrumok mellett, dehat gondolom ez a profiljuk…
-
Ugyanezt adják már ki izomburkolat nélkül, de G99-cel, ne ezzel az őskori valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tegyük azért a kis méretet idézőjelbe, bár az ütésálló óriások mellett tényleg nem nagy.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest