Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• divot

veterán

A legnagyobb gáz ebben a realitisó mániában, hogy valami egészen elképesztő ''értékrendet'' közvetít.
    A BB és a VV azt sugallta, hogy nem kell csinálnod mást, csak hetekig meresztened a micsodádat, és máris sztár lehetsz. A sok hülye suliba jár, egyetemen küzd, nyelveket magol, aztán nézd meg mire megy vele, elsüllyed valamelyik hivatal alosztályán, mint köztisztviselő, még egy normális cipőre sem fussa... Minek ez? Ott a VV meg a BB, és máris kitörtél erőfeszítések nélkül a szürkeségből.

Az Anyacsavar ehhez hozzáadta, hogy az édesanya simán pótolható, sőt, még szórakoztató is, ha az anyádat lecseréled, úgy is olyan uncsi már a vénlány. Mindenbe beleszól, okoskodik, nincs tőle nyugta az embernek, hát mehet a fenébe.

Az a szar meg hozzáadja, hogy egyébként pedig kizárólag a dugásról szól az élet, ha a barátnőd melleinél egy számmal nagyobbat látsz, akkor zavard el a régi csajszit, és markolászd az úc ciciket, amíg csak nem jön egy még nagyobb.
    Szerelem? Kötődés? Felelősség? Hűség?
    Kit érdekel? A mai, felgyorsult világban már csak a numera számít.

Én meg szépen besokalltam ezektől a pöcsségektől, és a tv-t már csak porfogóként, illetve az mp3 listák megjelenítésére használom.

Szerk: a minap az elsős unokaöcsémnek volt szülinapi bulija. Eldumcsiztam a kiscsávókkal, az egyiknek Leo a másiknak Oki a példaképe. Ja, és volt, aki Elvist említette. Legszívesebben felpofoztam volna, aki ezeket a műsorokat és köcsög figurákat felelőtlenül ránkszabadította.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák