Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
A legnagyobb gáz ebben a realitisó mániában, hogy valami egészen elképesztő ''értékrendet'' közvetít.
A BB és a VV azt sugallta, hogy nem kell csinálnod mást, csak hetekig meresztened a micsodádat, és máris sztár lehetsz. A sok hülye suliba jár, egyetemen küzd, nyelveket magol, aztán nézd meg mire megy vele, elsüllyed valamelyik hivatal alosztályán, mint köztisztviselő, még egy normális cipőre sem fussa... Minek ez? Ott a VV meg a BB, és máris kitörtél erőfeszítések nélkül a szürkeségből.
Az Anyacsavar ehhez hozzáadta, hogy az édesanya simán pótolható, sőt, még szórakoztató is, ha az anyádat lecseréled, úgy is olyan uncsi már a vénlány. Mindenbe beleszól, okoskodik, nincs tőle nyugta az embernek, hát mehet a fenébe.
Az a szar meg hozzáadja, hogy egyébként pedig kizárólag a dugásról szól az élet, ha a barátnőd melleinél egy számmal nagyobbat látsz, akkor zavard el a régi csajszit, és markolászd az úc ciciket, amíg csak nem jön egy még nagyobb.
Szerelem? Kötődés? Felelősség? Hűség?
Kit érdekel? A mai, felgyorsult világban már csak a numera számít.
Én meg szépen besokalltam ezektől a pöcsségektől, és a tv-t már csak porfogóként, illetve az mp3 listák megjelenítésére használom.
Szerk: a minap az elsős unokaöcsémnek volt szülinapi bulija. Eldumcsiztam a kiscsávókkal, az egyiknek Leo a másiknak Oki a példaképe. Ja, és volt, aki Elvist említette. Legszívesebben felpofoztam volna, aki ezeket a műsorokat és köcsög figurákat felelőtlenül ránkszabadította.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest