Hirdetés
- Yettel topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
őstag
Érdekes, hogy a tavalyi robbanó hátsó kamera üvegektől hangos fórumok után beválalja a google szinte ugyan azt a hátlapi dizájnt
-
sasa134
addikt
Kíváncsi leszek rá, lehet cserélem a P6om egy 8asra mert nem igazán tudtam megszokni a méretét, pedig pre-order vásárlás volt. Még a céges 4XL is jobban kézre esik, az legalább nyurga teló. Meglátjuk.
!! Avanti Roma !! --- Pixel 4XL & Pixel 6 ---
-
A Molyember
tag
Aha, akkor ennyi erovel mi a fsznak a mobil, ha nem vihetem magammal a -20 fokban, mer mifelenk ilyen a klima. Elobb-utobb ohatatlanul futott helyre fogok erkezni.
A szar anyaghasznalatu Pixeleken kivul egyetlen gyartora sem erkezett hasonlo panasz.
Nem kene ennyire benne lenni a Google seggeben.
-
mrThomi
őstag
Ekkora hirtelen hőingadozásnak én se tettem még ki egyik telefonomat sem. Amitől féltem a 7 Pró esetében az a nagyon hideg kocsi, azon belül is a fakkba való betétel után, amikor az a rész nagyon felmelegedett a motor által, de az se egyik pillanatról a másikra volt. Pára fürdéskor amitől még tartok bármelyik telefonom esetében bár ilyen károm még sose volt.
-
tomboy0013
veterán
válasz
A Molyember #7 üzenetére
[link] Érdemes utánajárni dolgoknak. A szemellenzőt neked se árt levenni, minden gyártónál akadnak minőségi problémák. Kivétel nélkül.
-
A Molyember
tag
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
Koszi a korrekciot.
-
sfdrakex
nagyúr
Pedig de, szerinted a fagyasztott cuccok betárolják magukat, majd komissiózzák is magukat járatokra? Fagyasztós autók is -18 fokon mennek, oda is feljárnak emberek pakolni. Van sok munkakör ahol nagy hőingásnak vannak emberek és eszközök kitéve.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
t72killer
titán
kisebb? akkor egy 4"-os strapafont kérünkszépen 4Ah akksival, nagyszenzoros tele+nagylátó kamerával
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
tomboy0013
veterán
Egyébként meg semmi bizonyíték nincs arra hogy a hideg-meleg változás miatt történt a probléma a 7-es széria esetében. Ezt valaki elkezdte terjeszteni aztán fél lett kapva bizonyíték nélkül. Olvastam Reddit-en olyan visszajelzést is ahol Los Angeles-be lakó egyén zsebre tette a telót és mire kivette, be volt törve az üveg. Azt írta stabil 20 fok körüli hőmérséklet volt akkor tájt. De van egy csomó videó is youtube-on ahol a fagyban fotóznak/videóznak ami még ugye pluszban forrósítja a telót és mégse lesz semmi baj a telónak.
[ Szerkesztve ]
-
nobela
senior tag
Dicséretes hogy végre valaki nem növeli hanem csökkenti a telefon méreteket. Mondjuk lehetne még ennél is kisebb, de az irány jó.
A forma is jobban tetszik mint a P7-é, ha a T3 is jól sikerül akkor lehet hogy megvan a következő készülékem
ÁRESÉS !!! iFi xDSD Gryphon (áprilisban vásárolt, magyar garanciával): 159.000.- Ft
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google-mobil kijelzője 6,16” lesz a pletykák szerint, a Pro modell marad a 6,7”-es képátlónál.
- Yettel topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ukrajnai háború
- Teljesen függővé válhat a kínai akkumulátoroktól az EU
- Reklámblokkolók topikja
- Milyen videókártyát?
- DIGI Mobil
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok