Kisebb lesz a Pixel 8 elődjénél

A Google-mobil kijelzője 6,16” lesz a pletykák szerint, a Pro modell marad a 6,7”-es képátlónál.

Ross Young forrásaira hivatkozva azt írja a GSMArena, hogy a Google Pixel 8 és 8 Pro közül az alapmodell kicsit kisebb kijelzőt kap, mint 6,32”-es elődei. A Pixel 8 Samsung gyártotta AMOLED kijelzője ezek szerint 6,16 hüvelykes képátlóval bír majd, míg a Pro modell marad az elmúlt években használt 6,7”-es panelnél. Kijelzőméret terén a Google így beállhat az Apple és a Samsung mellé, hisz az észak-amerikai piacon két domináns márka csúcskészülékeinek kisebb változata is 6,1 hüvelykes panellel van szerelve. A renderek alapján már azt is tudjuk, hogy marad a kamerasáv hátul, viszont kicsit lekerekítettebb élek és keret várható mindkét új mobilban.

A Pixel 8-ak formáját megerősítő tokokA Pixel 8-ak formáját megerősítő tokok A Pixel 8-ak formáját megerősítő tokok (forrás: Techgoing) [+]

A rendereken látottakat megerősítik azok a képek is, melyek a Pixel 8-as szériához készülő tokokról kerültek fel az internetre. A Google májusban indíthatja el a készülékek gyártását, és ősszel indulhat az értékesítés. Az alapmodell marad két kameránál (széles és ultraszéles), a Pro modellben ez kiegészül egy periszkópos zoomkamerával és lézeres autofókusszal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés