Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Èn meg amennyire ajánlottam , most már lehet jobban tetszik a Burton...
Az a bajom , hogy ahogy láttam èlőben a Smaticot nem lehet igazán megtèpni a pàntokat , mert akkor nem tudsz belelèpni. Nekem meg azèrt elèggè megvannak húzva a Flux pántjai , meg minden kötèsnèl , meg a bakim is határon van , nem tudom mennyire lenne jó az orrpánt pl. Szóval valószínűleg csatolgatok mèg egy ideig, utána majd meglátom .
Mondjuk amìg nincs driver x step on baki, addig felejtős az is , meg ha est lesz az összes step on kötès, akkor du...ák fel.
-
Phvhun
őstag
Igen, minden irányban lehet egy kicsit offsettelni, de ha középre teszem és +15-ön van, akkor is letudok érni elől is és hátul is, szóval csak túl nagy a bakancs (vagy nem elég széles a deszka).
További tanácsok:
- A highback hátrafelé teljesen le tud nyílni, amikor ülős liftbe szállsz be figyelj oda, hogy előre felé legyen hajtva, mert volt már hogy nekem hátrafelé volt hajtva és sikerült úgy beakadnom valamibe hogy végül a felvonó szék alatt kötöttem ki.

- A kilépés az csak állva megy, ha fekvő (hason/háton), vagy ülő helyzetből kell kicsatolnod, akkor ki kell csatolni a csatokat, de majd ezt megtapasztalod ha oda kerülsz.
- Vannak azok a helyzetek, amikor kinlódni kell a normál kötéssel, mert nem szívesen csatolsz ki és vissza és meg is lehet oldani egy kis extra erőbefektetéssel, pl pálya lapos részen ragadsz, és kellene még bakkecskeugrani egy kb 10 métert a következő lejtős részig, stb.. Na ezekben a szitukban pikk pakk ki tudsz ugrani megtenni azt a pár lépést, és vissza is tudsz ugrani. Majd kitapasztalod ezeket is.
Kb ennyi, majd jó csúszást!

-
Phvhun
őstag
Wide a deszka, és 46-os a baki (de a lábam 45-ös csak azért vettem ezt a túl nagyot mert a megfelelő méretűek valahol mindíg nyomtak, de lehet jobban járok azzal ha inkább még több megfelelő méretűt végigpróbálgatok, mint ebben a csónakban csúszni..).
kk831228: Carvingnál volt hogy leért a lábujjam/sarkam, szóval lehet, hogy nekifutok ennek a váltásnak.
Van még bármi esély értelmes áron eladni a deszkát/bakit így szezon végén, és ha igen, akkor hol?
-
Phvhun
őstag
Örülök, hogy hasznos volt a vidi.
Azért meg van az húzva, hogy szorosan és fixen tartsa a bakancsot, csak nem tépem meg. Majd ezt ki kell tapasztalnod a te saját bakancsoddal, hogy hol a határ.
Amivel gondban vagyok, hogy a bakancs eléggé könnyen hajlik előre, így kellene nekem egy merevebb bakancs, mert így lábizomból kell megtartanom a deszka dőlésszögét, ami miatt a vádlim gyorsan elfárad.
Viszont amilyen dőlésszöget izomból megtartok, az stabilan az is lesz, nem érzek semmilyen instabilitást. Amikor valami félrecsúszott az mindíg egyértelműen a rossz technikámon vagy figyelmetlenségemen múlott.
-
Phvhun
őstag
Na elkészült a videó: Nidecker Supermatic Első Becsatolás
Kifelejtettem belőle a bevizezést, kb kézzel kicsit ráteszel az aljára, meg a pántok belső részére, akkor jobban fog csúszni a ki/be lépéskor, de ez opcionális.
#1058 kk831228: Abszolút, ha nem lenne, megvenném megint.
Nyilván van ennél sok jobb teljesítményű, merevebb, könnyebb, stb.. kötés, de nekem első számú szempont a kényelem amit nyújt.
-
Phvhun
őstag
Én úgy szoktam beállítani, hogy:
1. Minden csatot nyitott állapotra teszek.
2. Belelépek a bakival.
3. beállítok kbra mindent a fenti meg a lenti pánttal, hogy kb szimmetrikus legyen a fix és a gyorsretesz résznél a kilógó pánt hossza.
4. a keresztkötést lefixálom úgy, hogy ne legyen túl szoros.
5. Kilépek a kötésből
6. bevizezem kicsit mindenhol a cuccot
7. Belépek és kilépek, hogy lássam, minden oké-eElső alkalommal rá voltam görcsölve a pontos beállításra, de már kb negyedjére szedem szét/rakom össze az egész boardot, mostmár pár perc alatt kész vagyok.
Holnap csinálok neked egy videót a róla ha akarod.
-
kk831228
addikt
Akkor azért Custom X- es kollégának van mit tanulni...

Mindjuk a Custom X addig kezelhető amíg tükör a pálya utána már az FA kezelhetőbb valószínűleg.
Örülök hogy kukáztad a Flying V - t, nem való az semmire...
Most már lehet gyakorolgatni. 
Baki +kötést, háát el kell dönteni melyik márka a szimpi. Baki legyen tökéletes méret meg fogja a bokát rendesen:
Burton - ből ION esetleg Photon.
Ride: Trident, Lasso, Fuse, The92
Érdemes ránézni Store-ba még a Thirtytwook-ra is..
Deeluxe - ból érdmes pl. Deemon L3 BOAKötésből : Burton :Genesis, Genesis X, Cartel X,
Union Atlas /Atlas Pro
Rome : Katana, Cleaver
Ride :A8/A9 C9/C10
Now :Drive, Jones Apollo /MercuryAhogy a kollega említette, Burton-ből inkább Reflex, eladhatóbb később mint az EST.
-
orbano
félisten
Baki itthon:
-Burton (photon, ion)
-Ride (Fuse, Lasso, Insano)
-K2 (Thraxis, Maysis, esetleg Ender)Ezek közül feltétlenül azt amelyik a legjobban passzol és jól tartja a bokád. Semmi más nem számít.
Kötés: burton cartel, genesis (csakis re-flex), Now SelectPro-tól fölfelé, rome Katana, Flow Fuse/NX-AT, Ride-ok is elég jó minőségűek.
-
kk831228
addikt
Teljesen jó a gyári wax, majd ha nagyon kifehéredik a talp akkor elég lesz, vagy lerakod szezon végén, akkor vastagon leöntöd és úgy hagyod kövi szezonig.
Milyen kötés lesz rajta?
orbano: azért csak beruháztam egy "Dart"-ra így a lábadozás alatt,
lebeszéltek az Opti-tól, pedig lenne tavalyi, 400 eur-ért...
Közbe meg leakciózták a Souly - t 590-re... Mindegy, még a Penta is ott pihen kipróbálatlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az a bajom , hogy ahogy láttam èlőben a Smaticot nem lehet igazán megtèpni a pàntokat , mert akkor nem tudsz belelèpni. Nekem meg azèrt elèggè megvannak húzva a Flux pántjai , meg minden kötèsnèl , meg a bakim is határon van , nem tudom mennyire lenne jó az orrpánt pl. Szóval valószínűleg csatolgatok mèg egy ideig, utána majd meglátom .
Mondjuk amìg nincs driver x step on baki, addig felejtős az is , meg ha est lesz az összes step on kötès, akkor du...ák fel.

Sokkal jobban fogják a bokát mint a Burton.
Főleg annyi pénzért. Ha már gyorsbelépő akkor inkább Supermatic, és akkor ahhoz bármilyen baki jó...