Új hozzászólás Aktív témák
-
Jofi81
őstag
válasz
berobi78 #3430 üzenetére
Tehát ha jól értem, tavasszal és ősszel nem annyira izzadsz le, de nyáron és télen (beöltözve) eléggé. Mondjuk lehet, hogy én az 5 km alatt ilyenkor is izzadnék rendesen, tekintve, hogy a mozgáshiány miatt lecsökkent az állóképességem...
Ez mondjuk élesben derülne csak ki, kell kérnem kölcsön egy rollert és végigmenni az útvonalon, rögtön kiderülne. Kellemetlen lenne venni 30-50 ezerért egy rollert, aztán pár nap alatt rájönni, hogy nem jön be.
-
Jofi81
őstag
válasz
sanyika007 #3423 üzenetére
Köszönöm a sok tanácsot, megfontolom a javaslataidat!
-
Jofi81
őstag
válasz
sanyika007 #3420 üzenetére
Köszönöm a választ! Az Andrássy úton dolgozom, az Opera és az Oktogon között. Gondoltam a Bubira is, nem tudom, hogy azzal mennyire kivitelezhető, de autók között nem nagyon szeretnék közlekedni. Technikai ruházatom van, mert amíg volt rá időm, futottam és bicikliztem is.
-
Jofi81
őstag
Köszönöm a válaszokat srácok, sikeresen lebeszéltetek róla.
Sajnos zuhanyzó nincs a cégnél, a buszon pláne. Igazából elektromossal sem lennék akkor sokkal előrébb. Csak gondoltam, hogy megoldom így a mozgást, mert az ingázás és a munka elvesz több, mint 12 órát, este meg azt a kis időt inkább a kislányommal töltöm. De akkor így inkább nem.
-
Jofi81
őstag
Gondolkodom rajta, hogy kiváltom a metrózást a Népliget autóbusz-állomás és az Oktogon között egy rollerrel. Ez napi 2x5 km lenne. Mennyire kivitelezhető ez? Nem elektromos rollert keresnék, mert szükségem lenne a testmozgásra is. A metró 20-25 perc, időben ez több vagy kevesebb? A Decathlonban nézegetem a Town 7XL, 7EF V2 és 9 EF V2 modelleket. Ezek megfelelőek lehetnek? Az árukkal arányosan növekszik a minőségük? 180 cm és 90+ kg vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest