Új hozzászólás Aktív témák
-
somé
őstag
Nem láttam erről infót, ezért kérdezném, G2-re kötnék biztosítást, több helyen néztem kalkulációt, a kérdésem az, hogy a roller általános adatai mellett nincs lehetőség sorozatszámot, szériaszámot megadni. Ez így rendben van?
-
somé
őstag
válasz
DigitXT #30955 üzenetére
Igazából nem vettem a belsőt, csak hozzájutottam pár különböző méretű külsőhöz és pár belsőhöz, amiből kettő megfelelt nekem méretileg, igen a szelep necces volt, nem jött össze. Ezt a mizériát akarnám a továbbiakban elkerülni a tömörrel, nincs semmi extra felhasználás, gyerkőc suliba jár jó időben, ide-oda elugrani.
-
somé
őstag
válasz
PociAti #30947 üzenetére
Nem. Tavaly tavasszal elvittem tőlem 70km-re szervizbe (útba esett), ahol "elvileg" belsőt tettek bele (azt kértem, az első meghajtó kerékről van szó), akkor nem néztem, de igazából nyomát sem látom, hogy hozzányúltak volna, tekercselésig szétszedtem pár napja, a felnin semmi nem látszik. A gumi tartósságával vitatkoznék, cirka 80km van benne és totál kopott a külső. De legalább nem ereszt azóta sem, viszont a hátsó is beadta az unalmast, van hozzá külső, szereztem belsőt is, viszont összerakás után (helyi gumis) derült ki, hogy a szelep túl kiáll.
Ezt a mizériát akarnám kiváltani tömör gumival. A rollert nem én használom, hanem a 13 éves fiam, aki nem egy súlyos egyéniség, ezért is érdekes a gyors kopása a guminak.
Van nálam tömör gumi is, így azt mondanám, hegy egy 3,5-4bar-ra fújt tömlős vagy tömlő nélküli gumi legalább olyan kemény, sőt, mint egy belső lamellás vagy könnyített tömör gumi.A szakszerviz köszönöm, de eszembe sem jutott, ránéztem, szabadrablás, nem részletezem.
-
somé
őstag
Sziasztok, Okai Neon Lite-hoz milyet tömörgumit ajánlatok, lehetőleg alacsony áron? Elég volt az állandó eresztés problémából.
Igazából a gumin lévő számokat sem értem, 50/75-6.1, speckójában 9 col a kerékméret. -
somé
őstag
Köszönöm!
-
somé
őstag
Üdv mindenkinek, technikai kérdés: az Okai Neon Lite kerékméret gyári spec szerint 9", viszont a rajta olvasható adatok alapján (50/75 6.1) rákeresve 8,5". Pl. Ali-n egy az egyben lehet venni azt a gumit, ami a rolleren van gyárilag, de ott is 8.5". Mivel az első hetente leereszt, tömörgumit vennék rá, de milyen méretet?
-
somé
őstag
Üdv, érdeklődnék az Okai Neon tulajoknál, hogy a hozzá adott NFC kártya alapból társítva van, vagy az alkalmazásban kell társítani? Nekem sehogy nem megy, társítani sem tudom, a funkciók működnek, társításkor kéri a kártyát, kijelzőre kiírja, de hiába teszem oda....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magisk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged