- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szecska24
tag
Sziasztok! Megérkezett OX-omra a bSeen kit. Nem vagyok teljesen elégedett. A 2 oldalú ragasztócsík nem tudom hány hónapja állhatott már náluk, nem igazán akarta elengedni a felső védőburkolat a tapadó felületet. De ez lett volna a legkisebb gond. Amit a kábelek végére képzeltek csatlakozók, azok minősíthetetlenül gagyik. Az ECU felől is, amit még ők szereltek rá. 5-ből 3 nem pattintható össze, és ECU felől kontaktos az egyik. Miután sikerült 4-et valahogy összekötnöm, a LED-ek nagyon erős fénnyel teszik a dolgukat. De az egyiket nem tudom megoldani, és nem tudom mi lehet a hiba. már forrasztottam is a vezetéket az ECU-hoz, hogy biztosan meggyőződjek, hogy nem a csatlakozással van gond, de a LED csak nagyon halványan világít. Van valakinek esetleg ötlete, mi lehet a hiba?
Ja és az első kerék darabos forgását megoldotta a javasolt csapágy csere, utólag is köszi!
-
szecska24
tag
Sziasztok!
Tegnap egy Inokim OX boldog tulajdonosa lettem. Otthon kibontás után átneztem a fontosabb dolgokat, és közben azt vettem észre, hogy az első kerék még kikötött fék bowden mellett sem forog simán. Úgy tudnám leírni, mint a szerencsekereket. Nem feszül folyamatosan. Ez normális, vagy hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest