- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Speeedfire #5594 üzenetére
Nekem Booster V-m van...Bírja az esőt, a vizet....többszörösen teszteltem már....(persze nem a folyóvizet, mert azt sztem semmelyik se bírja...Sima eső plusz pocsoján átszáguldás)
Megbízható, masszív dög egyébként. Elynűhetetlen. Nekem ez az első rollerem, és újra ezt venném kezdésnek mert nagyon tuti mindene. Ha jön az új, ez is megmarad, mert nagyon jó és asszonyom örökli majd meg. Szóval a TWOW miben jobb? Mindenben jobb mint a Xiaomi vagy a Kugoo. Minőségibb az anyaghasználat, jobb a gázkar, jobb rajta minden igazából... -
alexandrosz
aktív tag
válasz
Speeedfire #5594 üzenetére
Háttőőő..előre bocsájtom, hogy nálam jól teljesít a Kugoo, de az E-TWOW egészen más minőségi kategória, nem zörög (amivel mentem, már 1 éves volt kb.), annak ellenére, hogy milyen kerekei vannak, szépen rugózik, jól nyeli el a kisebb úthibákat. Érzésre bikább is.
Ezt így nehéz leírni, rá kell állni és menni vele. Tényleg klassz. Nekem se volt opció, nem szántam rá annyit.
Én úgy tudom, Budapesten a forgalmazónál ki lehet próbálni, menni vele pár kört. -
törölt tag
válasz
Speeedfire #5588 üzenetére
Pl, nem vízálló. Xiaomi-hoz rengeteg kiegészítő kapható. Pl monorim is.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Speeedfire #5592 üzenetére
Egy ismerősömnek van E-TWOW-ja.
Igen, az használtan férhet bele a 150-be.
Az egy klassz roller, hát tényleg csak külsőre hasonlít az én Kugoo-mra..
De az M365-höz képest is egy teljesen más kategória. -
alexandrosz
aktív tag
válasz
Speeedfire #5590 üzenetére
Saomihoz millió kiegészítő van, gumik, kerekek, táskák, pöckök, akasztók, vackok
Félre ne érts, nem lebeszélni akarlak a Kugoo-ról (nekem is az van, csak másik model).
Gurultam már 365-tel és Kugoo-m van. Őszintén szólva, ha most kellene rollert vennem, ÉS nem bohóckodni pár kmt-t naponta, akkor elgondolkoznék egy E-TWOW-n. -
alexandrosz
aktív tag
válasz
Speeedfire #5588 üzenetére
Elég döntetlen-szagú a meccs. A vélhetően "erősebb" műszaki tartalom mellett ott áll a Kugoo, mint jóval ismeretlenebb brand és a Xiaomi-hoz természetesen nyilván sokkal több mindent lehet kapni, jobb a szervizháttér és még idehaza is lehet belőle vásárolni, boltban, garanciával.
-
törölt tag
válasz
Speeedfire #5583 üzenetére
A második.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speeedfire #5487 üzenetére
Épített, teljesen egyedi, 2x1600W-os motor, csúcsban 7600W volt eddig a max teljesítmény, brutál gyorsulás, végre nem megy annyira nagyon sokat, rekordom 91,5 volt 100 kilóm alatt.
(#5491) BerserkGuts: Nekem nincs Mantis-om, de az se tudna ennyit.
(#5505) krakki88: Az a baj bármit, bármennyiért megveszel, az összessel van valami, ebből lett elegem ezért épített rollerem van.
Pl megveszel egy 1 milliós Dualtron-t, arra is rá kell locsolni 150-200 ezret hogy normális legyen (ne lötyögjön a kormány, normális féke legyen).
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
Speeedfire #5476 üzenetére
Engem többször igazoltattak már úgy, hogy rollerrel voltam és nem volt probléma, bár azt hozzátenném, hogy mindig van rajtam normális bukósisak és elől-hátul 2-2 lámpa.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Mondjuk tévedés lenne segédmotornak minősíteni, ennyi erővel a rásegítéses bringákat is kellene. Ezen is kell rásegíteni, pl derékszögű kanyrban én lerakom a lában. De egy jobb emelkedőnél is hajtok, 250 watt semmi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Speeedfire #5470 üzenetére
Nincs rá szabály, bárhol használhatod.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Speeedfire #5468 üzenetére
Mennyi kg vagy?
Egyértelmű, hogy a pro-t vedd meg. Pont pár napja volt erről szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged