- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Saját biztonságom érdekében tuti nem venném meg a helyedben:
- hátsó kerék problémáját nem tudni, így balesetveszélyes
- már beázott, így balesetveszélyes
- súlyhatár átlépése, így balesetveszélyes
Persze ha lealkudod 30-ra, és 20-nál többet nem kell rá költened (amit előre nem tudni), akkor talán. -
törölt tag
Nos én például roller eladás, és roller vétel között vagyok, de rollert csak azután fogok venni, hogy látom a szabályozást.
A magam részéről legszívatósabb variációt látom a legvalószínűbbnek, azaz AM-es jogsi, kötelező, műszaki, és bukósisak, térd és könyökvédő kell majd rájuk. Ki nem tiltják, mert akkor nincs pénzbevétel. Így meg mindenért lehet majd fizetni.
Ennél sokkal fontosabb dolgokban sem tartanak széleskörű hatástanulmányt, na meg itt még érdekképviselet sincs.
Persze a másik része a dolognak, hogy ahogyan említetted jön a tél... na most 1. -20 fokban lefagysz róla... 2. Az akkumulátor hatótávja olyan mértékben lecsökken, hogy nem éri meg elindulni sem.+[link] Egyébként nekem egy ilyen Chopper lene frankó, ha szabályoznák, és ráengednék az utakra. Nem tudom jogilag, és műszakilag miért nem engedik fel (nem nem az autóútra, és az autópályára)
-
B-L-A-C-K
titán
Míg nincs rá szabály nem fognak megbüntetni, és nem is igazoltatnak emiatt. Nekem az OXO 2000W-os...
Bukósisak se kötelező, mivel nincs rá szabály, így nincs meghatározva mivel használod. Ezt magad döntöd el hogy te igényled e vagy nem. Bár 35 felett azért már indokoltnak tartom. 30 alatt nem. Van egy M365-öm is, ott nem hordok semmit, OXO-nál már zárt sisak.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Szia!
Én ha a "használom és kész" szindrómát nézem akkor mindenképpen a TWOW a nyerő. -nekem Booster V van, és imádom....feltöltöm, reggel ráállok és suhanok 36-al...best. -nekem...
A Kugoo-t utólag kell szigetelni, meg van néhány apró gyerekbetegsége, de az is jó választás...fele annyiba kerül mint a TWOW.
Egyébként ha az a néhány km/h nem számít, akkor -szerintem- nem éri meg a felárat a GT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest