Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Kiindulásnak nem rossz, de még most sincs halvány lila gőzöm arról, hogy nálad melyik verziójú App kezeli rendesen az új, azaz a 0224-es DRV firmware-ben lévő Cruise Control (tempomat) bekapcsolást.
Kereshetőség és linkelhetőség (ezáltal a fórum használhatósága) szempontjából úgy jó, ha egy hozzászóláson belül szerepelnek ezek az infók, és nem kell kutatómunkát végezni minden alkalommal.
Korábban talán csak FW downgrade esetén kapták vissza a felhasználók ezt a lehetőséget (bár lehet csak kevésbé voltak alaposak ahhoz, hogy az m365 Tools-ban kipróbálják ezt a funkciót). Én a roller finomhangolása miatt az egyedi FW mellett döntöttem. Gyakorlatban a garanciára nem tudom miként hat ez, de nem nagyon hallani arról, hogy garanciális problémák lennének a jelenlegi Xiaomi rollerekkel, pedig elég szép számmal adnak el belőle.
Egyedi (Custom) FW felrakása után a KERS teljesen kikapcsolható, ezzel szabad gurulás érhető el. Nem szokás alkalmazni, mert biztonságosabb az élet ha van energia-visszatáplálásos motorfék, ha esetleg elszállna a tárcsafék. (Amúgy még én se próbáltam ki a közepes és erős KERS funkciót, de majd tesztelni fogom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest