Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexandrosz
aktív tag
Erről van szó, én is ezért vettem. És igen, akkor a sima Kugoo és az M365 között 50 rugó volt (geekmaxi egy időben extra jó áron adta EU-raktárból). Onnantól, hogy megvettem, az autómmal ingyenes helyen álltam meg és onnan rollereztem be az irodába. Jelenleg már termeli a pénzt
Nekem nem életérzés ez, hanem kőkemény megtakarítás.
Hiba szerencsére nem volt, fejlesztés a tömlős kerék.
Ha úgy alakul, természetesen én is egy jobbat veszek legközelebb - persze, csak, ha belátható időn belül megtérül a beruházás. -
B-L-A-C-K
titán
Nem, akinek olcsó roller kell az ne Kugoo S1 Pro-val kezdje mert egy hulladék (gyenge gyorsulás, kormány lötyög, zörög, vízhatlanítani kell...stb), ott van az M365 hasonló áron ami jobb. De tudom mindenki védi amije van, nekem is Kugoo volt az Isten király mikor megvettem, utána meg rájöttem Xiaomi sokkal jobb döntés lett volna. M365 is régen volt rossz, azóta már több széria kijött. Persze az se tökéletes, de ha megveszed rá a kiegészítőket, ár/érték arányban nem lesz rossz roller. Ha nekem se lenne már megszállott hobbi ez az egész, egy M365 pro-t vennék megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem nem életérzés ez, hanem kőkemény megtakarítás.