Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sirtaky csendes tag válasz  xandrush0831

üzenetére xandrush0831

üzenetéreDombon elindulást írtam . 1050 Watton megy az enyém . 
 Van másik is , ez a hordozós gépem . A 8400 Wattos jobban ment 90 felett 😉 . Volt olyan is . Mentél olyannal ? Tök jó élmény ahogy 50 ről még kipörög a kerék és cibálja a kormányt .
- 

DigitXT félisten válasz  xandrush0831

üzenetére xandrush0831

üzenetéreAzért azt tudni kell, hogy a motorok névleges teljesítménye részben parasztvakítás.  
 Az a Xiaomi Pro2 is inkább 900W körül tudott gyárilag, de írta hogy húzott: az 1000W+
 Nekem a vacak "350W-os" Kugoo S1-em tudott 1500W-ot. Igaz, néha leégett, de addig!Azt, hogy neked 800W-ot írtak a motorra, az (elméletileg) csak annyit tesz, hogy annyit tartósan is el tud viselni. Aztán néha kiderül, hogy a matrica optimista, és annyit se.  Ilyenkor leginkább a vezérlő áramkorlátja a döntő: ha van fázisáram korlát is, az pláne. (Utóbbi esetben lehet a 4000W-os roller is lomha az elején, később jön meg a kraft. Ilyenkor leginkább a vezérlő áramkorlátja a döntő: ha van fázisáram korlát is, az pláne. (Utóbbi esetben lehet a 4000W-os roller is lomha az elején, később jön meg a kraft. ) )Ui: a G2 vezérlője ha 48V20A, nem akkora tűzijáték... 1000W alatt marad csúcsban.  
 Ha nem esne soha az akkufesz, akkor teljesen feltöltött akkuval menne - icipicit - fölé. (Viszont ilyen nincs, terhelésre mindig esik a fesz, merülés során meg pláne, ezért, ha névleges fesszel számolunk ilyen esetben, nem lövünk mellé... Nekem most az eladó Adventure-ben egy papíron 45A vezérlő van... Gyakorlatban inkább 37A-nél szabályoz. Tekintettel arra, hogy 36V akkuval megy, alig 1400W körül van elvileg. Ja és mérve is.) 
 Szerk: nem is volt teljesen feltöltve, s csak a kertben próbáltam ki, hogy legyen róla kép. Nagyjából 2V-ot esett a feszültség, amikor nagyjából 36A-t adott le az akku. Az 55 mOhm. Ennél én Kugoo akku esetén csak sokkal rosszabb értékekkel találkoztam, pl. G-Booster... Nagyjából 2V-ot esett a feszültség, amikor nagyjából 36A-t adott le az akku. Az 55 mOhm. Ennél én Kugoo akku esetén csak sokkal rosszabb értékekkel találkoztam, pl. G-Booster...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ilyenkor leginkább a vezérlő áramkorlátja a döntő: ha van fázisáram korlát is, az pláne. (Utóbbi esetben lehet a 4000W-os roller is lomha az elején, később jön meg a kraft.
 Ilyenkor leginkább a vezérlő áramkorlátja a döntő: ha van fázisáram korlát is, az pláne. (Utóbbi esetben lehet a 4000W-os roller is lomha az elején, később jön meg a kraft.  )
)