Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Tangerine
üzenetére
Ez van, amikor hiányos információk alapján próbáljuk kitalálni a legvalószínűbb lehetőségeket.
Nem tudjuk mivel pumpálta. Mert normális pumpával talán 1 psi n belül lehet maradni.
A szemmel észrevenni alatt pont a szappanos vízre gondoltam. Hagyományos kerékpár kerekét simán be lehet meríteni víz alá, de ott is meg vagyunk lőve a lassú szivárgással. (Én is így jártam az egyik bicajomnál, így kénytelen voltam belsőt cserélni pedig nagyon szeretem azt a szingó szelepes belsőt, az új belsőn pedig nem az van. Megragasztanám, ha látnám hol ereszt. Majd jól túlfújom, hátha.... De a rollernél ezek mind sokkal körülményesebbek.)
Volt már ez a videó, de megfelelő szerszám (és rutin) esetén autónál elég egyszerűnek tűnő művelet a szelep csere: https://www.youtube.com/watch?v=-8VngFqG8RI
Nem összehasonlítható egy külső gumi cseréjével. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő