- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tipuka addikt válasz  DigitXT

üzenetére DigitXT

üzenetéreNem vagy semmi.  
 Az szép, 2 milla. 
 Igen még mindig nem vetettem el a roller gondolatát. Jóval mobilisabb lennék. Jóval mobilisabb lennék.Elfelejtettem mondani, hogy ülést is szeretnék rá. Igen, nehéz eset vagyok.  pusszycat: Ez az OOTD T30 nagyon tetszik mind kinézetben, mind tudásban. Egy állat.  Nem lehet rá venni rá utólag ülést? Nekem tényleg nagyon tetszik. Nem lehet rá venni rá utólag ülést? Nekem tényleg nagyon tetszik. PociAti: Megnéztem a linkeket, amit küldtél, tetszettek a rollerek.  Bár egyik ülésest sem találtam google keresővel, h megnézzem mennyibe kerülnek egyáltalán. Bár egyik ülésest sem találtam google keresővel, h megnézzem mennyibe kerülnek egyáltalán.
 Arra a GOTRAX G PRO 3 -ra sem lehet utólag venni hozzá? A Blueway-nek láttam van ülése, meg akár van 3 kerekű változata is (bár ez tényleg olyan vastag kerekű, h elég lenne a 2 kerekes), de az van vagy 2 méter és nem lehet összecsukni.  (autóba nem tudom beletenni) (autóba nem tudom beletenni)Thunderzolee: Ez a Monorim X3 Kit nem is rossz.  A G2-eshez látom van aliexpressen ülés(bár majdnem 40ezer), amihez jó ez a Kit is, bár az is 63ezer kuponnal a 10"-es. A G2-eshez látom van aliexpressen ülés(bár majdnem 40ezer), amihez jó ez a Kit is, bár az is 63ezer kuponnal a 10"-es. Egy 100-ast rá kellene költeni még a rollerra, de elméletileg minden jó lenne? Egy 100-ast rá kellene költeni még a rollerra, de elméletileg minden jó lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 4
- Tesla topik
- AIO-khoz optimalizált, háromkamrás toronyház a Corsair gondozásában
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3843,100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Jóval mobilisabb lennék.
 Jóval mobilisabb lennék.
 Bár egyik ülésest sem találtam google keresővel, h megnézzem mennyibe kerülnek egyáltalán.
 Bár egyik ülésest sem találtam google keresővel, h megnézzem mennyibe kerülnek egyáltalán.