Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Volt nekem több rollerem. Az utolsó egy ilyen, annyi eltéréssel, hogy 1000W-os. Azon túl, hogy jól ment, jó hatótávú volt, semmit mást nem kedveltem rajta. A lengéscsillapítók kb semmit sem csillapítottak, olyan kemények voltak. Igénytelen, néhol gány összeszerelés, Nagy súly, kormányt ugyan macerásan, de le lehetett hajtani, de be nem akadt hátul, így "koffer" módon nem lehetett hurcolni, stb.
Szóval most valami olyan kéne, ami nem túl gyenge, minőségi, könnyű, kompakt, nem kell rá bizti és ja...értékelhető csillapítása van és persze nem drága, hazai beszerzés, hatótáv is ha már 25 km megvan, elég lenne. 😁
Segway G2 jól hangzik. De most per pill aprón nincs olyan ami.
Ez a Navee S65 is szimpi, bár sosem hallottam róla.
Ahogy még mindig a Xiamiau 4 Pro (2nd gen) grátisz pumpával a legszimpibb, de az meg csillapítás nélkül szétrázza az agyam... Ehh 🤷♂️😒
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő