Hirdetés
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
biztos nem hulyeseg, telefonnal sem. Tapasztalat
Amugy egy baratommal egyszerre vettunk kb 2 g30 rollert . En probalom a 20-90 kozott tartani , neha toltom 100 ra es betartom amikor tudom, hogy hasznalat utan melegen nem teszem azonnal a toltore es toltes utan is hagyom kicsit pihenni hasznalat elott. Termeszetesen nem mindig jon ossze, ha menni kell akkor megyek. Ezzel szemben haverom kb szarik ra, csutkara meriti idonkent…stb. Igy masfel ev hasznalat utan az enyem annyit megy mint amikor vettem, ha nem tobbet, az ove 30% al kevesebbet.
-
törölt tag
válasz
wwenigma
üzenetére
Próbálom úgy kalkulálni, hogy ne menjen 20% alá a töltöttség. Egyszer 13%-kal értem haza, egyszer 17%-on állt a "mutató". A 13%-os esetnél már kicsit erőlködött a gép felfele. Nem akarok hülyeséget írni, de ilyen szintkülönbséget még nem láttam, 100 méteren van 30-40 méter szintkülönbség (maga az épület is lépcsőzetesen van kialakítva a telek adottsága miatt). Alapvetően próbálnám kímélni az akkumulátort, mert ezzel is 5 évre tervezek, mint amennyit bírt az elődje. Ebben a pillanatban 99%-on áll az akku, mert nem álltam töltés közben végig a gép mellett, de jellemzően 80-90% között le szoktam húzni.
Amúgy szerintem kifejezetten vicces, hogy érdemi tapasztalat nélkül hülyézed le a másikat. Ha csak tized annyi tapasztalatod lenne, nyilván akkor is kiröhögnélek

De még annyi sincs... Egy hét leforgása alatt raktam a gépbe ~160 km-t (6*26 + egy kis kitérő), 5 és fél év alatt egyszer sem dobtam el a gépet (egy olajfolt necces volt, de megfogtam a gépet is), semmilyen balesetet nem okoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amugy egy baratommal egyszerre vettunk kb 2 g30 rollert . En probalom a 20-90 kozott tartani , neha toltom 100 ra es betartom amikor tudom, hogy hasznalat utan melegen nem teszem azonnal a toltore es toltes utan is hagyom kicsit pihenni hasznalat elott. Termeszetesen nem mindig jon ossze, ha menni kell akkor megyek. Ezzel szemben haverom kb szarik ra, csutkara meriti idonkent…stb. Igy masfel ev hasznalat utan az enyem annyit megy mint amikor vettem, ha nem tobbet, az ove 30% al kevesebbet.