Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Mate 80 Pro Max luxuskivitelben
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
xekta
csendes tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Csak csengőm van, nincs se duda se semmi más, nyilván ezért kérdeztem. Nem az volt az alapkoncepció, hogy azt nyomva rongyolok be egy beláthatatlan kanyarba. Hogy tudnék büntetni egy autóst úgy őszintén
? Az én fülem előbb szétmenne mint az övé. Szóval várom a kérdésre továbbra is a hasznos hozzászólásokat, mert ezekkel sajnos nem mentem sokra
(egy autón minek van, ha vészhelyzetben amúgy sincs időd használni? Vagy ha van akkor nem vészhelyzet? Nyilván figyelmeztetés a cél, mint mondtam nem Jolánka nénit akarom ledudálni a kempingről.)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
? Az én fülem előbb szétmenne mint az övé. Szóval várom a kérdésre továbbra is a hasznos hozzászólásokat, mert ezekkel sajnos nem mentem sokra
(egy autón minek van, ha vészhelyzetben amúgy sincs időd használni? Vagy ha van akkor nem vészhelyzet? Nyilván figyelmeztetés a cél, mint mondtam nem Jolánka nénit akarom ledudálni a kempingről.)