Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• alphamooncam

őstag

válasz pescara #28189 üzenetére

"Nem tokeletes, eleve az elso teteledben csalsz 10 percet, mert ahol en felszallok a metrora, odaig neked is kell 10 perc eljutni:-)

Eszem ágában sem volt csalni :((( Azért írtam tólig tartományt. Meg miért kéne nekem elmenni a metró megállóig, ha nem kell, mehetek én egyenesen a cél felé.

... Es a metro azert nyilegyenesen megy , megallokkal egyutt is 50km/h atlagban. (nem Budapesten elek).

M2 10,3km menetidő 18 perc, netto kb.33km/h [link]
    M3 17,4km menetidő 32 perc netto kb.33km/h [link] [link]

Peronig eljutás, felszínre jutás, míg újra használhatod a rollered sacc 2-2 perc. brutto kb. 30km/h és ha még át is kell szállni perontól peronig, meg bevárni a következő vonatot, legyen 3 perc akkor mindenképpen 30km/h alá esik az átlagsebességed.

A te atlagod a forgalomban a lampakkal orulhetsz, ha megvan 15 km/h . A szagodrol nem is beszelve, amikor a 40 fokban megerkezel fel oraval kesobb oda, ahol en mar reg leszalltam a legkondis metrobol 25 km-el tavolabb. Es meg az akksim is tele lesz, amikor te mar konnektort keresel, ha meg haza is akarsz menni. :DD"

Ha a leghosszabb utat akarsz megtenni metróval akkor válaszd az M3-at, és ne szállj át sehol mert az rövidebb lesz.

Nem mellesleg a leghosszabb szakasz így is max 18 km.

Úgy érzem ez a 25km-rel arrébb egy kissé túlzás. ;]

Miből számoltad ki, becsülted meg az átlagsebességemet?

Csak jelzem hogy a buszsáv az én autópályám, és a lámpánál mindíg az első rajtkockából indulok, mégis mi tarthat vissza?

A menetrendre, meg a kötött megállókra nagylelkűen elfelejtettél reagálni, ezek a plusz idők ilyen rövid távon ( 18km ) jelentősen csökkentik az amúgy is szerény kb. 33
    km/h -s átlagot.

Tömegközlekedésnek esélye sincs velem szemben, az meg hogy nem kell szagolnom a másikat, minden pénzt megér, arról nem is beszélve, hogy a zsebemben marad egy kb.10 ezer forintos bérlet ára.

Új hozzászólás Aktív témák