Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
pescara
üzenetére
"Nem tokeletes, eleve az elso teteledben csalsz 10 percet, mert ahol en felszallok a metrora, odaig neked is kell 10 perc eljutni:-)
Eszem ágában sem volt csalni
Azért írtam tólig tartományt. Meg miért kéne nekem elmenni a metró megállóig, ha nem kell, mehetek én egyenesen a cél felé.... Es a metro azert nyilegyenesen megy , megallokkal egyutt is 50km/h atlagban. (nem Budapesten elek).
M2 10,3km menetidő 18 perc, netto kb.33km/h [link]
M3 17,4km menetidő 32 perc netto kb.33km/h [link] [link]Peronig eljutás, felszínre jutás, míg újra használhatod a rollered sacc 2-2 perc. brutto kb. 30km/h és ha még át is kell szállni perontól peronig, meg bevárni a következő vonatot, legyen 3 perc akkor mindenképpen 30km/h alá esik az átlagsebességed.
A te atlagod a forgalomban a lampakkal orulhetsz, ha megvan 15 km/h . A szagodrol nem is beszelve, amikor a 40 fokban megerkezel fel oraval kesobb oda, ahol en mar reg leszalltam a legkondis metrobol 25 km-el tavolabb. Es meg az akksim is tele lesz, amikor te mar konnektort keresel, ha meg haza is akarsz menni.
"

Ha a leghosszabb utat akarsz megtenni metróval akkor válaszd az M3-at, és ne szállj át sehol mert az rövidebb lesz.
Nem mellesleg a leghosszabb szakasz így is max 18 km.
Úgy érzem ez a 25km-rel arrébb egy kissé túlzás.
Miből számoltad ki, becsülted meg az átlagsebességemet?
Csak jelzem hogy a buszsáv az én autópályám, és a lámpánál mindíg az első rajtkockából indulok, mégis mi tarthat vissza?
A menetrendre, meg a kötött megállókra nagylelkűen elfelejtettél reagálni, ezek a plusz idők ilyen rövid távon ( 18km ) jelentősen csökkentik az amúgy is szerény kb. 33
km/h -s átlagot.Tömegközlekedésnek esélye sincs velem szemben, az meg hogy nem kell szagolnom a másikat, minden pénzt megér, arról nem is beszélve, hogy a zsebemben marad egy kb.10 ezer forintos bérlet ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- Alig használt Mavic Mini eladó (fly more combo)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért írtam tólig tartományt. Meg miért kéne nekem elmenni a metró megállóig, ha nem kell, mehetek én egyenesen a cél felé.
"