Hirdetés
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4M13N
aktív tag
válasz
stellaz
üzenetére
Én lábbal próbálok jelezni. Kirakom balra vagy jobbra. Eddig ahányszor használtam, megértették. Kicsit tanulgatnom kellett, bár tény hogy autóutat eléggé kerülöm. A bicajosok meg simán elengednek, nem kirekesztőek, nagy meglepődésemre. Autósok se dudálnak le, hagynak helyet,ha olyan autóút melletti kerékpárúton megyek. A legjobb az idős korosztály,simán kacagnak amikor megyek el mellettük. De beszélgettem múltkor egy idős nénivel, miközben mellette mentem. Tetszett neki ez a rollerezés,így hogy nem kell hajtani. De a gyalogosok sokszor simán elémugranak a bicajúton, vagy direkt elállják az utat. Én eddig pozitívan csalódtam a forgalomban. Mondjuk nem vadulok, és tudom,hogy én vagyok a legsérülékenyebb az úton,tehát úgy is próbálok viselkedni(menekülök az életemért
).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 16-256 v. 32-512 I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
).