Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsidzsas
tag
Nem vagyok az asszisztensed, te is tudsz keresni. Révész Máriuszt, itt a fórumon is többször idéztük már. "Ez pedig nem igaz" -itt meg magadnak mondasz ellent. Eszem ágában sincs a G3-t bárhova sorolni, ezt max te képzeled hogy én ezért, pont letojom: van jogsim, motorozok, G3 zárt sisakkal, mindig! Szóval engem nem nagyon érdekkel, de majd, ha a kisgyerek az alagutban 25km/h- val feltartják a sort és egy vadbarom átmegy rajta, stb, stb. nem kívánom hogy ismerd. Kizárólag ilyen események miatt kellene nyilt vita. Mert mindenki ismer egy veszélyes helyet, sokan tudnának mesélni, és nem hiszem hogy ne lenne egy ilyen vitában pár jó ötlet. Van 350w-os rollerem is, sokat használom, sisak is van rajtam, mindig! Valamint a G3-t 25km/h korlátozással árulják
. -
ρσгτσ
addikt
Egyébként valószínű annyit csináltak, hogy piackutató intézeteket felkértek adatgyűjtésre kérdőív formájában. Max. ezt el tudom képzelni. Ennek viszont túl sok hatása nem lehet a szabályozásra.
Bár ha jól látom te Kirin G3 -at használsz, valószínű ebből ered a felháborodásod. Az mondjuk pont az a típusú roller, ami nem túl sanszos, hogy valahol beleférne egy szabályozás legalsó kategóriájába. Már ahol kategóriákra van osztva a roller a teljesítménye és/vagy végsebessége alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Google Pixel topik
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.