Hirdetés
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Casseius tag válasz  tothjozsi96

üzenetére tothjozsi96

üzenetéreah most nézem h az esparts kicsit más design, csak az alapelv ugyanaz, hát ki kell próbálni hátha, de általában az anyaghasználat a probléma ezeknél. 
- 

Peaceliker addikt válasz  tothjozsi96

üzenetére tothjozsi96

üzenetéreItt csoportban volt valaki aki úgy járt. De asszem 100++ kiló volt a kolléga és vészfékezésnél keresztbe fordulva történt? Csak rémlik, nem biztos. 
 Nekem amikor megjött, direkt rollert bedöntve oldalról tapostam, hogy mennyit deformálódik... De jobb volt, mint vártam. Szerintem egy próbát megér, nekem meggyőző volt. Na nem az, ahogy csillapított, lehetett volna puhább. Bár lehetett állítani, de akkor még nem tudtam mi merre, lehet fel lehetett volna puhítani
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest