- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Ezt meg tudom oldani menet közben?
Tehát, hogy az út egy részén megyek 25 -el, majd amikor olyan helyre érek, akkor 10 -el, majd mondjuk 20 -al, majd 15 -el? Szóval a kérdés, hogy át tudom úgy állítani, hogy haladok és közben balesetveszélyes sem vagyok a nyomkodás miatt? Mert akkor nekem ez is megfelelne. Sőt ... Olvasom itt az akaratlan bekapcsolásokat meg a kikapcsolhatatlanságokat, ez eléggé illesztő ...
(Még mindig nem tudom, hogy hogyan működik, de tudatlanul azt gondoltam, hogy valahogy bekapcsolom, majd vagy kikapcsolom és gurulok vagy a fékezek és akkor magától megteszi a kikapcsolást.)Olvastam a tesztjét, ott azt írták, hogy ha fékezek, akkor villannyal (E-ABS) és dobfékkel is fékez.
Máshol meg azt olvasom, hogy a fék csak dobfékkel fékez és a villany az menüben kapcsolható, de akkor nem lehet vele gurulni, mert gázlevétel esetén egyből fékez. (Ezt nem tartom valami jó konstrukciónak. Fékkarral vezérelve sokkal értelmesebb lenne ...) Mindenesetre mivel nem látok elektromos bekötést a mechanikus fékrendszeren valószínűleg a tesztben írták rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest