Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
A fék olyan, amilyen, hiszen csupán egy műanyag lapot nyom a kerékhez, azt se akkora erővel, mintha lábbal fékeznél, ergo nem olyan óriási a súrlódás, de így is elég jól megfogja a rollert, én naponta ~fél órát használom a rollert hónapok óta és 1 kezemen meg tudom számolni, hányszor kellett lábbal fékeznem, pedig elég forgalmas helyeken közlekedem.
A kézifék ugyanolyan, mint bármely biciklinél, szóval nem lehet vele gond, egyedül maga a fék más, de a kézifék is ugyanazt a féket kezeli, mint amit te a lábaddal, így ott se lehet gond. A teleszkóp szerintem nem végül olyan óriási munkát, a villa meg elég stabilnak tűnik, de max az tud ezekre gyakorlati választ is adni, aki több éve használja a rollert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Megérkezett a 007: First Light nyitánya
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Cudy routerek
- Gitáros topic
- E-roller topik
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest