Hirdetés
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz
Aaron14
üzenetére
Egyáltalán nem gagyik, akkor nem lenne az ajánlott kategória, szeretjük, még a pálcika mivoltja ellenére is. Fapados, de nem is offroad környezetbe készült. A pro4 az vicc, de az előzők jók
alázógyík: Ahogy nézem az első teleszkópja olyan mint a Sharkset, esetleg egy 150-165-ös rugós tagot nem bírna el? akkor emelne egy kicsit, és a rugózás is finomabb lenne.
Miikee: Köszönöm, már lassan 2 hónapos sztori, azóta is gyógyul, örök plezúr marad. Azóta megkapta a 12V-os booster aksit így már óra szerint 40 a vége, terhelés nélkül 42. Itt már kezd kevés lenni a Sharkset gyári sima rugója. Pattog néha.
-
Sordoran
addikt
válasz
Aaron14
üzenetére
Nem is az volt a "vita" tárgya hogy rossz minőségű, hanem túlárazott az olcsókhoz képest.
Nekem még csak tizede van benne 2 hónap alatt (400 km), és eddig nekem is megfelelő. Mivel nekem is része napi utamnak a vonatozás, ezért fontos hogy probléma mentesen tudjam emelgetni, pakolgatni. Menetkomfort persze lehetne jobb, de valamit valamiért alapon el kell fogadni. Mivel többségiben bicikliúton megyek, így csak padkák okoznak pillanatnyi huppanást.
A nyikorgás azért zavaró, de jelenleg még csak rázósabb utak után jön elő, és ha összecsukom, megfújom csatlakozásnál majd vissza állítom kormányt, akkor ez megszünteti a hangokat következő rázós szakaszig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ELADVA, ÉRTÉKELÉSRE VÁR - (Felújított Playstation 4 GoldHEN - 9db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal)
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest