Hirdetés
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casseius
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Részemről sokkal élvezetesebb a 45-ös végsebesség mint a 33-34 anno.
Nekem az a cél h ha kell autós forgalomban is tudjak menni vele, ahhoz kell vagy 2x-es gyorsulás a mostanihoz képest és 50es utazó sebesség amihez kb kell a 60as végsebesség.
Köv héten ha minden igaz be tudom rendelni Spintend Ubox vezérlőt, majd jöhet az 1200W-os magas kv-s Blade X motor, az kifogja szolgálni minden igényemet a mostani 13S6P-s aksimmal. -
Drizzt01
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Maximálisan értem mit mondasz. Jómagam sofőrként dolgozok már 15 éve, a B-től a D-ig mindent vezetek. Az izgalomnál nem arra gondoltam, hogy kihabzik az adrenalin a fülemen, hanem nem is tudom hogy fogalmazzam meg. A kisebb kanyarok adta izgalom, a kicsit nagyobb sebesség, nem tudom. Tisztában vagyok vele, hogy itt elég egy apró hiba és az ember repül, meg törik. Soha nem jutna eszembe 80-100 menni ezekkel a szervszállítókkal. Kiegyeznék egy nagyon maximum 50-es tempóval.
Az hogy pontosan a kollégám milyen szoftvert tolt rá, nem tudom, nem mondja meg. Annyit tudok csak, hogy valami spanyol oldalon találta. Ő mondta, hogy lehet még kihozni belőle egy 40-43 tempót, de akkor a vezérlőn kel mókolni. Nyilván a megnövekedett terhelés kompenzálására. Ez a kis extra amit kapott, nem árt a vezérlőnek és a gari is megmaradhat. Bőven a biztonsági határon belül van. Kutakodtam magam is, én [link] ezt az oldalt találtam. Ott is azt írja, hogy van még benne, de nem a gyári aksival (36-42V). Azzal teljes feltöltéssel is 33 a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest