Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
pescara
üzenetére
Az övé nem tudom pontosan milyen, de vannak olyan táskák, amit több helyre is fel lehet tenni. Nekem például olyan van, amit alapvetően a kormányrúdhoz és a kormányhoz is rögzíteni lehetne, de nálam is a rúdon van a lámpa.
Szóval én kicsit lejjebb raktam a prizma fölé.
Szerk.:
Most nézem nálad prizma sincs, ami tartaná a táskát. Viszont nem csak előre lehet rakni, már ha az nem zavar. -
Peaceliker
addikt
válasz
pescara
üzenetére
És még nem is világít mindenfelé, mint egy karácsonyfa
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondjuk lehet nem is fog. Pedig előre már van gbgw ledcső pár, de még nem tudom felrakom-e...ha megy fel akkor megy majd dekni alá is.Felső vezetékekre rakok majd ilyen piros bizbaszt, mert marhára tetszik, csak a 2m, amit rendeltem nekem ennyire volt elég
-
ρσгτσ
addikt
válasz
pescara
üzenetére
Köszi, de azért szoktam ezeket megosztani, mert így lehet keresni rá a topikban. Többen használnak ilyen extrákat.
--------------------
Ahogy például ezt is, és dobok hozzá pár tippet is:
Védőszalag taposóra.
Ez szintén Kínából érkezik, általában összetekerve, és jóval hosszabb, mint amennyi egy rollerre szükséges lenne.
Ezt kicsit elcs*sztem, mert mattot vettem...érdemesebb ebből normált vagy fényesebbet nézni, mert egy picit elüt a többi pirostól. Nem annyira durván, de engem már zavar. Kicsit fakóbb.
A lényeg:
A belső részén van ragasztó, de elég jól tapad hozzá a fólia, amit le kell róla húzni. Nem tudom másnál is ilyen lesz -e.Érdemes mindig csak 5-10 centis részén leszedni a ragasztóról a fóliát, hogy jól fel tudd illeszteni. Ajánlott ennél is például egy hajszárítóval melegíteni a ragasztót, mert jobban fog tapadni.
A két végére én nyomtam egy-egy pici pötty pillanatragasztót, hogy biztosan tartson. Most egyelőre tesztelem, hogy mennyire lesz tartós, aztán ha beválik, akkor rendelek egy kicsit intenzívebb piros színű verziót.
-
Reggie0
félisten
válasz
pescara
üzenetére
Az a biztos, ha eloszor a falba. Forditva sem szabadna nagy gondnak lennie, de ki tudja akkor hogy viselkedik. Azert az aramszunetet is el kell viselnie, de lehet olyan gyarto aki kitalalja, hogy ilyenkor nem kapcsolja vissza a toltest vagy egyszeruen ez egy logikai bug a tolto hardvereben/szoftvereben, igy forditott sorrend(roller,fal) eseten nem fog tolteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÁV topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Linux kezdőknek
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI Mini 3 Pro drón szett + tartozékok
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
köszi amúgy ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Normális esetben. Vagyis nem direkt.