- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca1212
őstag
válasz
PociAti #8810 üzenetére
Értem.
Csak azért kérdeztem, mert mintha olvastam volna valahol, hogy frissítés után a max sebességet 20 km/h-ra korlátozta. Lehet hülyeség...iOS-re csak a Xiaomi Home van még még két ingyenes m365 plus, m365 daschboard. Ahogy néztem őket...kb azt tudják mint a Xiaomi Hom.
-
Laca1212
őstag
Új Xiaomi 1S -en firmware-t szabad frissíteni?
-
Laca1212
őstag
válasz
Calogero #8755 üzenetére
Ha ki akarod maxolni a keretet, akkor Xiaomi Mi Pro 2. Legerősebb, legnagyobb akkus.
Olcsóbban a Xiaomi Mi Electric 1S is elég a leírt felhasználáshoz. Kisebb akku mint a Pro 2.
Ha nem gond a kisebb végsebesség és a legolcsóbban akarod megúszni, akkor Xiaomi Mi Electric Scooter Essential. Ennek a legkisebb az akkuja, de a leírt felhasználáshoz ez is elég.
-
Laca1212
őstag
válasz
Dark197405 #8752 üzenetére
Honnan, ha publikus?
-
Laca1212
őstag
válasz
V.Stryker #8725 üzenetére
Hasonló a terv. Igaz én kicsivel 100 kg alatt vagyok. Rágom egy ideje a témát. Amik szóba jöttek nálam (ársorrendben): Xiaomi Essential, Sencor One 2020, Xiaomi 1S
Főbb jellemzők:
Essential: 20 km/h max sebesség, 20 km hatótáv, 5100mAh akku, 250 W-os motor, 100 kg teherbírás, E-ABS, hátul tárcsafék, BT - App 2 év gariSencor One 2020: 25 km/h max sebesség, 25 km hatótáv, 7500mAh akku, 350 W-os motor, 120 kg teherbírás, hátul tárcsafék, BT - App 2 év gari
Xiaomi 1S: 25 km/h max sebesség, 30 km hatótáv, 7650mAh akku, 250 W-os motor, 100 kg teherbírás, E-ABS, hátul tárcsafék, BT - App 2 év gari
Xiaomi-k ismertek, tele a net tesztekkel, stb. Sencor-ról nem nagyon van teszt, ami van az cseh oldalakon, cseh youtube videók... Viszont kb azt tudja mint az 1S, sőt, erősebb a motor, de Essential áron.
Még nem tudtam dönteni.
-
Laca1212
őstag
Xiaomi 1S Nordic Edition-ból ki lehet ütni a 20 km/h-ás korlátozást?
-
Laca1212
őstag
Xiaomi rollert mindegy honnan veszi az ember magyar webshop-ok esetén? Garanciát minden esetben a WayteQ Europe Kft intézi?
-
Laca1212
őstag
A Pro 2 és az 1S színe hivatalosan black. De a valóságban a Pro 2 fekete, az 1S meg inkább szürkésebb. Jól láttam az unboxing videókban?
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
Sencor Scooter One-ról mia vélemény?
-
Laca1212
őstag
Egy Xiaomi M365 egy Xiaomi Mi Electric Scooter 1S és egy Xiaomi Mi Electric Scooter Essential között mik a legfőbb különbségek? Mi a sorrend köztük?Melyik a legjobb a 3 közül és miért?
-
Laca1212
őstag
Üdv!
Vennék egy rollert,melyik típust ajánlanátok? Semmi extrára nem kellene. Garázsig menni naponta oda vissza (kb. 1 km) vagy esetleg melóba (kb 8 km oda-vissza). Melóhelyen/garázsban tudnám tölteni. A terhelhetőséget mennyire kell komolyan venni? 100 kg-os a legtöbb , ahogy néztem. Pont 100 kg környékén vagyok...
Minél olcsóbb, de a már használható kategória érdekelne.
-
Laca1212
őstag
Üdv
xiaomi.hu-n:
Xiaomi Mi Electric Scooter Essential elektromos roller 89900Ft 02.19-02.21
Ez jó ár? Ajánlott cucc? Vagy gagyi f@s és felejtős?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged