Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Tök érdekes amúgy, hogy az m365, és a pro2 is (azt hiszem cakk u.a. a töltő van hozzájuk) durván ugyan annyi idő alatt tölt fel - 2-3%-os különbség van maximum adott időn belül - pedig a pro2nek azért jóval nagyobb akkuja van.
Lehet megér, mivel megyek nagyobb egybefüggő távokat vele (hobbi használatban van a pro2), pl anyámékhoz elgurulok vele, cirka 12km dimbes dombos útviszonyok, S-ben is elvileg oda-vissza kibírja, mivel 65%-kal érek oda hozzá, de nem akarom se kicentizni, se tönkre tenni vele a gépet hogy fullra merítem. De legutóbb pl voltak kitérők útközben, kb 30% maradt, megittam nála egy-két kávét mire 70% körül töltött és el tudtam indulni vele
Skynet258: Olvastam már ezt megelőzően is valahol róla, hogy lehet gyorsabban is tölteni ezeket, azért mertem feltenni a kérdést
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI RC2 drón távirányító
- Rockrider Race 940 S
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest