Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Vettünk a fiamnak egy Toldysport Flexpro rollert. Többek között az itt olvasottak miatt döntöttünk emellett. Ma megjött. Vegyesek az érzéseim, bár alapvetően tetszik. Mondjuk rakhatták volna kicsit alaposabban is össze, szinte mindent meg kellett húzni, kormánycsapágy rettenetesen lógott, meg sem volt húzva az anya, festés lehetne alaposabb, sok helyen csak kis festékköd van rajta, átüt alóla a fém, ilyesmik.
A fékbowden marha hosszú, ezért az első sárvédőbe beleakadt, mondjuk ezt orvosoltam, a kormányoszlopon az egyik műanyag vezető fölött egy kábelkötegelőt ráhúztam, levágtam a kiálló részt, így ez a kis "gombóc" megakasztja, nem engedi annyira lecsúszni a bowdent.
De összességében nem rossz kis szerkezet, tetszik. Persze rendbe kell tenni, beállítgatni. Még a különféle zörgésekkel lesz egy harcom, egyelőre nagy fölénnyel ők állnak nyerésre.

Viszont van egy gondom. A 12 éves fiam alatt a hátsó rugó meg sem mozdul, alattam is 77 kilóval csak alig-alig. Hogyan lehetne a rugóerőt gyengébbre tuningolni? Van erre valami trükk?
Esetleg az elsőt is gyengébbre venném neki, ha van rá valami módszer.Másik. A srác 2 perc után lehorzsolta a jobb bokáját a fék kiálló állítócsavarjaival, ahogy hajtotta magát. Ez másnak nem okoz gondot?
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Elden Ring
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs