Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Öt számjegyű akkukapacitást ígér a Realme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakos
csendes tag
válasz
Videcris
üzenetére
En csak nemrég vettem észre hogy hozzáér, akartam is írni ide. Hogy hosszútávon mi várható, az számomra is kérdéses, mert csak nemrég óta van meg.
Abban bíztam, hogy az újboli beállítás segít majd rajta, de ha azt mondod hogy visszaáll, akkor nem tudom mi a megoldás rá.
Viszont nem tudom, hogy mennyire probléma ez a jelenség. Teljesítményben nem gondolnám, hogy sokat visszafog, nálam legalábbis csak épphogy hozzáér és nem is a teljes fordulat során csak egy bizonyos ponton. Azért mindenképp beleásom magam és is a dologba, hátha tényleg csak egy alátét.#409 thomasa: Attól függ mit keresel. Decathlonos rollereket szerintem veri ár érték arányban, de ott ha jól tudom hosszabb a garancia és valószínűleg könnyebben is érvényesítetthető, bár nem volt ilyesmi tapasztalatom. Ha szükségesnek érzed a lengéscsillapítót és jól jön a kézi fék akkor szerintem igen a válasz. Ha ezek nem fontosak, akkor nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Autós topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Indul a ChatGPT Health
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő hónapban érkezik a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- Android szakmai topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- További aktív témák...
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett új állapotban
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest