- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakos
csendes tag
válasz
Videcris
üzenetére
En csak nemrég vettem észre hogy hozzáér, akartam is írni ide. Hogy hosszútávon mi várható, az számomra is kérdéses, mert csak nemrég óta van meg.
Abban bíztam, hogy az újboli beállítás segít majd rajta, de ha azt mondod hogy visszaáll, akkor nem tudom mi a megoldás rá.
Viszont nem tudom, hogy mennyire probléma ez a jelenség. Teljesítményben nem gondolnám, hogy sokat visszafog, nálam legalábbis csak épphogy hozzáér és nem is a teljes fordulat során csak egy bizonyos ponton. Azért mindenképp beleásom magam és is a dologba, hátha tényleg csak egy alátét.#409 thomasa: Attól függ mit keresel. Decathlonos rollereket szerintem veri ár érték arányban, de ott ha jól tudom hosszabb a garancia és valószínűleg könnyebben is érvényesítetthető, bár nem volt ilyesmi tapasztalatom. Ha szükségesnek érzed a lengéscsillapítót és jól jön a kézi fék akkor szerintem igen a válasz. Ha ezek nem fontosak, akkor nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest