Új hozzászólás Aktív témák
-
mcfly82
tag
válasz
iMaverick
üzenetére
Én is azt mondom, hogy ez a mai kapitalista gazdaságban tűrhetetlen. Maguk alatt vágják a fát ezzel a hozzáállással.
Viszont... tényleg nem rossz telót raktak össze. Nem hiányozna sok ahhoz, hogy az egyik legjobb ár/érték arányú legyen. Ha nem hazudtak volna az akksit illetően, és időben rátolták volna a nyalókát, akkor most a 10-ből 9 ujjamat nyalogatnám
persze, a kamera képe nem túl jó, meg 1-2 apróbb gyengéje van, de főleg ez a két dolog ami nagyon lehúzza a telót. Napi használat során tényleg nincs vele gond, az én problémám is inkább elméleti, hogy mennyivel jobb lenne, ha ez meg az másképp lenne. Mert bezzeg a másik gyártó így meg úgy..
Szóval ambivalens érzéseim vannak, örülök is a telónak (kövezzetek meg, de én megkedveltem...), meg nem is - főleg a support miatt.Gondolkodtam én is rajta, hogy eladjam, de tényleg nincs vele akkora nagy problémám, elherdálni meg nem akarom óccóért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Nothing Phone (3a) 12GB/256GB - fekete (INGYEN FOXPOST)
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - kék (320), Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 - 256 GB - szürke (319) használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze, a kamera képe nem túl jó, meg 1-2 apróbb gyengéje van, de főleg ez a két dolog ami nagyon lehúzza a telót. Napi használat során tényleg nincs vele gond, az én problémám is inkább elméleti, hogy mennyivel jobb lenne, ha ez meg az másképp lenne. Mert bezzeg a másik gyártó így meg úgy..