Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ez is igaz, ugyanúgy olvasható a wikin
Nemtom, én nem kardoskodom amúgy egyik mellett se, de hogy nem fogok kibxxni semmit, aminek ábszolutte hasznát látom, az tutik.élet. Nem számít, hogy amúgy lenne rá pénzem, elvi dolog, hogy amíg valami használható, és nem jár aránytalan érdeksérelemmel a használata, addig használatban tartom. Ezér van 16 éves corollám pl. Vehetnék egy szebbet, flancolni, de műszakilag jobbat nem igazán, csak ugyanolyan jót. Vagy mondjuk még hibridet, az egyébként is jó fogyasztáson farigcsálni, de az elv ugyanaz, amíg valami jól, kielégítően működik, addig nincs csere. -
hapakj
őstag
Hát egyébként a RAM az igazából csak a háttértár gyorsítótára
Csak eléggé programozni kell a használatát
Igazából az csak a CPU-k sajátossága a sok level cache működését elfedi a HW.
Videókártyáknál a minél hatékonyabb működés érdekében, még az onchip cachek használatával is neked kell bajlódni -
-
hapakj
őstag
Szerintem itt amúgy a vita nem azon, megy rendszermeghajtónak meg swapnak elengedhetetlen, hanem hogy esetleg más területen lehet kompromisszumot kötni. Pár éve már nekem is kevés volt az 500GB-s SSD, de még sajnáltam a kp-t egy 2 terásra. Abban az időben jó szolgáltatott tett egy WD Black és még ma is jóval ideálisabb ezen tárolni sok adatot, mint egy SSD-n (tudod, a linux telepítő iso-k
)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- iOS alkalmazások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest