- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
pitman
őstag
A ''végtelen sorozat'' esetén már a kártya sebessége a döntő, illetve az, hogy a gép milyen sebességgel tud a kártyára írni. Ezért is nem lehet kihasználni a kártyák maximális sebességét, mert jelenleg nem nagyon van olyan gép, ami akkora sebességgel tud menteni, mint amire a csúcskártyák képesek.
Az is befolyásolhatja a sebességet, hogy a gép a bufferében a feldolgozott vagy nyers képeket tárolja, ugyanis, ha feldologozttat tárol, akkor a kép tartalma (a tömörítés miatt) is befolyásoló tényező lehet, ugyanis részletszegény téma esetén kicsik a képek, így a gép gyorsabban és hosszabb sorozatot tud lőni. Ha a téma részletgazdag, netán még az érzékenység is fel van tekerve, akkor épp a fordítottja tud történni. -
bored
tag
Nekem 1G-s elitprom van, a gépem canon A610. Most próbáltam ki, 10s alatt 27 képet tudtam lőni. Igaz, csak magamban számoltam a másodperceket. Az előttem levő monitor képét fotóztam. Előtte csak úgy a szobába lőttem, sokkal lassabban ment a sorozat, valószínűleg azért, mert elég sötét van. (TV, monitor, 20W-os asztali lámpa)
-
j.bravo
addikt
De lehet hogy jobban jársz ha a fényképezőben formázod le menüből.
A sorozatfelvételnél ahogy pitman is utal rá, a legtöbb gép először egy bufferbe (kvázi ''ram'') teszi a képeket, és onnan írja kártyára. Az fz-5 és az fz-7 bufferjének mérete és a kártyára írás sebessége is eltérő lehet, ezért elég nehéz összehasonlítani őket.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest