Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
LK
addikt
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy némileg egyszerűbb-e a harc a második részben, mint az elsőben? Az elsőben nem volt türelmem hozzá.
-
Egy ideje nem jelentkeztem, megvolt rá az oka.
Kuttenberg régióban elvesztem, jó értelemben. Szerintem már 40 órája itt vagyok, de a városban még nem is jártam...
Viszont a városok, meg minden kis apró dolog annyira leköti az embert, hogy hihetetlen.Rengeteg a side quest, és az a legjobb az egészben, hogy szinte 90%-a ZSENIÁLIS. Apró-cseprő dologgal indul szinte mindegyik, utána nagyon komplex lesz szinte mind.
Akik ezeket megírták, azok nagybetűs AAA videojáték készítők. Meg merem kockáztatni, hogy a Witcher 3-al a trónon ülhetnek, együtt.
Milyen volt az már:
- Amikor lementünk a bányákhoz és az ördögöt kerestük, és utána szembeszálltunk a poklot védő lovaggal? - Amikor random belefutottam ötödjére a "mágikus" nyílvesszővel díszített banditába, akihez szintén egy komplett questlinet írtak? - Amikor a varázskövet kellett megszerezni, és a végén eldönteni, mit csinálunk vele? - Vagy amikor random észrevettem a Cicás nőt, de még most se tudom, mit lehet vele majd tenni később? Mert gyanús a hely, és sok a macska... 
Hirtelen ezek jutottak eszembe, de még sok ilyen volt, amitől elégedetten csettintettem. Legjobb videojátékos emlékeimbe ezek be fognak vonulni

Tripla AAA videojáték kérem szépen, felsőpolcról.
Minden fillérét megérte!
-
Busterftw
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Redditen irta valaki, hogy tudnak rola de nem tudjak mikor lesz ra fix.
szerk: udv all

-
gyimger
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A barber update is közeleg
-
gyimger
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Hármat még csak-csak ki tudnék választani, de nem lesz egyszerű menet
Szerintem a jelenlegi játékmenetet még letudom normálon. -
KDC 2 hardcore módot már tesztelik. Szóval hagyom a a bugos mentésemet és megvárom ezt a patchet.

Eléggé mások mint az első részben.
Szerintem:Heavy Footed - kezelhető de nem lopakodós karakternek.
Picky - kezelhető, kajával nem volt gond
Bad back - nálam mint hoarder egyértelműen a tiltólistás.
Somnambuland - alvajáró az nem egyszerű, nem vállalnám be, horror térkép nélkül az erőd közepén ébredni...
Sweaty - ez is nehez dolog, lopakodás gázabb meg amúgy interakciók is.
Numbskull - ezt sem vállalnám be, kell az az XP.
Hangry - sem vészes de jobban oda kell rá figyelni. (szoktam választani a balanced diet perket így eleve odafigyelek a kajára)
Bashfull - is eléggé nehéz, nálam high speech alap így bukó
Punchable face - mint lovag ez nekem bukó, meg szoktam hagyni a banditák életét ha könyörögnek érte.
Menace érdekes, nálam mint hős becsületes lovag alapvetően nem fog gondot okozni.Szóval a két kajás perket egyértelműen választanám, harmadiknak talán menace az még inkább arra ösztönöz hogy pozitív hős legyek.
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Még mindig az egyhez kérdeznék
Megkaptam az első lovam, de a banditatáborban egyből van egy jobb. Le lehet valahogy cserélni?
Köszi -
Viper26
nagyúr
AMD Adrenalin másnál nem felejti el a játékot (KCD2) a game tab alatt?
Minden bekapcs után újra hozzá kell adni kézzel...
-
nubreed
nagyúr
Lopott lovakat el lehet adni valahol a 2. (Kuttenberg) térképen?
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nekem nem sikerült semmi ilyet összehoznom a 99,3 óra alatt.
Nagyon para. Nekem az első részt kellett teljesen újrakezdenem, mert volt egy kötelező összecsapás, amit semmiképp nem tudtam megcsinálni és csak ott volt mentésem. Így feladtam és az elejéről kezdtem. Elolvastam a neten, hogy az arénában gyakorló fegyverrel az egekig fel lehet tolni a kardforgatás képességet. Kiba**tam magam és kegyetlenül lenyomtam az embert, mikor újra odakerültem elé.
-
l.skywalker
titán
WoW
Daniel Vávra ⚔ on Twitter: "Yeah, its real."Még az égbolt is teljesen élethű:
(nem saját kép) -
válasz
WATERDACA
üzenetére
Moddolok mint mindíg, két gépen játszom. De semmi olyan nincs amelyik belenyúlna a scriptekbe. Kézzel néztem át az összeset, az a legelső hibakeresés nálam hogy a modokat nézem át.
Redditten kerestem és a jaunt nagyon sokaknál bugos de nem csak úgy ahogy nálam hanem többféle résznél: google kdc2 the jaunt bug site:www.reddit.com
A molnár az nem bugos, esélyes hogy meghalt és a quest csak az eredeti spawnhelyére mutat (ágy volt) és konzollal azt lehet mozgatni ami láthatatlan. Szóval az szándékosan ilyen.
Egy tippem még van, lassú gépen is játszom (20-30 FPS) és szerintem valami script lassabban fut le mint kellene. Skyrimnál volt ilyesmi hogy a scritpmotor beállt és hülyeségeket csinált amikor belassult a játék.
Egyik sem nyúl questhez. Még az easy smithing sem, mivel a questes smithing más sciptel fut mint amit a player saját maga csinál.
Ami még bugos az a statisztika. A két gépen egyformák a modok kivéve hogy a nagy gépen grafikai modok pluszban vannak de azok configok.
Majd kiderül mi a hivatalos álláspont róla, szerintem patchelik mert másnál is bugos pont ugyan ez a Jaunt quest. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Elég sokat bújom a hivatalos fórumokat, gamebreaking bugok gyakorlatilag alig vannak ebben a játékban. Furcsa hogy neked máris az első bebugolt.
Nem modolsz esetleg?
-
Akkor inkább várok patchre vagy questid-re konzolból. Nem kezdem újra amíg nem lesz rá garancia hogy nem fog megállni újra az egész. Questekből is egész sokat vittem már.
Nagyon az eleje a fő questnek lehet, de 20 órám veszne el. Bár a statisztika is bugos nálam.
Esetleg akkor kezdem újra ha bejön a hardcore mód, azt nagyon hiányolom. -
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Elég rendesen kisiklottak a dolgok akkor Nálad.
Egyszerűbb lenne újrakezdeni, ez még nagyon az eleje. -
l.skywalker
titán
Pls. használjatok spolier szűrőt! Thx
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A molnár konkrétan bent van a falba és halott. De nincs interakció, valahogy kierőszakolom konzolal hogy működjön.
Megpróbálom feltámasztani valahogy.
A nem látható hullát tudom teleportálni magamhoz paranccsal. -
gyimger
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Na ez az, amit a harmadik játék során ki kellene próbálnom. Másodszorra is a kováccsal indítottam a Jauntot, eszembe se jutott, hogy a molnárral játsszam. Na majd harmadszorra.
-
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Molnárt szerintem kinyírták banditák egy éjszakai incidens miatt, menekültem és ő védett meg. Ahova mutat a quest ott nincs sehol, se kint se bent.
Kovács questje meg a jaunt lenne de az megállt. Így weddinget sem tudom elkezdeni.
Hans megvan és megmentettem a fellógatástól orvadászat miatt.
Cigányoknál még nem álltam ki Tibor ellen majd csak ha fullos lesz a ló, mindenképpen le akarom győzni (és méreg nélkül.)

Jauntot megnéztem és odamegyek a temető mellé ahol lenne aszenes zsák az nincs ott, (mégis ott van de nem nyomható semmi [kép] ) továbbmegyek a szekér ott van ahol kell de nincs objective. Még tovább megyek a banditákhoz északra azokat meg mind kiírtottam még a Cigányos questeknél.
Seminében lord és bandája nem ál szóba velem, de az invaders questre reagáltak és segítettek.
Visszatöltés nem megoldható, nem kezdek új játékot csak ha kijön a hardcore mód. Konzollal javítható minden quest ha meglenne az ID-je, az elsőben is így lehetett javítani. -
Ferke[HUN]
tag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Wow! Te aztán jól összezavartad szegény fejlesztőket.
A Jaunt questnél én is melléfogtam először. Beértem a faluba a Lord Seminékkel, majd beküldtek Rathouseba, hogy beszéljek Bailiffel. Mindent elintéztem, majd még bóklásztam a portán, találtam egy ágyat, ahol gyorsba szundítottam 1 órát, majd rohantam vissza hozzájuk. Konkrétan elzavartak, hogy ők erre nem érnek rá. Szóba sem álltak velem. Vissza kellett töltenem. Mentés persze onnan volt, hogy elindultunk hármasban Semineből.
Ahhoz, hogy bejuss az esküvőre jóban kell lenned a kováccsal, vagy a molnárral. Szerintem, te mindkettővel összerúgtad a port. Esetleg a statisztikáknál nézd meg írja-e, hogy sikertelen a kovácsos/molnáros küldetés.
Ha más lehetőség nem lesz, akkor a visszatöltés marad. -
gyimger
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Éppen most végeztem másodszorra is a Jaunt küldetéssel és se hibába nem futottam, se nem tudom, minek kellene jelentkeznie. Hol akadtál el?
-
Nálam egyre több a beállt quest. Nem lehet vinni a fő questet sem, wedding is beállt. Szóval patchre várok vagy ha valaki végre listázná a questID-ket hogy konzolból tovább lehessen hajtani őket valahogy.
Megpróbáltam kibogarászni a fileokból, tablesbe nincsen mint a réginél, scriptekbe meg csehül van minden. Fórumok tele vannak a jaunt quest hibájával, ha az beáll és miller is akkor vége a fő küldinek.
Ilyen előfordul nincs vele majd, skyrimnál 2 perc megoldani egy beragadt questet. Itt is ennyi lenne ha lenne infó questID-ről végre. -
pruzsi
őstag
MIlyen potion készülhet majd
a végeredményből -
-
nubreed
nagyúr
Goatskin:
Ugye Kuttenbergben az egyik fő küldetésben meg kell keresni ezt a Goatskin nevű arcot. Meg is találtam, beszéltem vele és a beszélgetés közben megemlíti, hogy az egyik felakasztott lógó hullán elrejtve van egy térkép, ami a földalatti rejtett kincshez vezet, amit Goatskin rejtett el. Hol van ez a hulla, akiről meg kell szerezni a térképet, illetve hol van maga a stash? -
Én még nem láttam olyat, hogy valaki a Master Strike-ot kivédi. Zizka és Tóth se tudta kivédeni. Tehát lehet ez is szinthez van kötve, mert a main questekhez általában már túl vagyok szintezve.
Kuttenbergbe érve se tapasztaltam. Nah, a fegyvertelennél már láttam 1-2 érdekesebb dolgot.
-
gyimger
őstag
Akit érdekel, feltöltöttem az első párbajomat (rögtön Troskovitz után). Hosszú, érdemes tekergetni. Sok védekezés, elhajlás, pihenés, de túl lehet élni. Level 7, Sword 6, Warfare 6. Még masterstrike nélkül.
Az egyik elejtette a kardját, a másik meg elvérzett...
-
Peace
nagyúr
Apánk kardjával kapcsolatos, inkább spoiler tag-be teszem:
Ami miatt kicsit húzom a számat, hogy a kardunk statjai leromlanak a sztori befejezése után. Volt egy nagyon szuper Reforged Radzig Kobyla's kardom, amit úgy tudtam, hogy még egyszer újra lehet kovácsolni a kampány befejezése után, hogy mastercrafted legyen. Ehelyett nem engedi újrakovácsolni és a statjai is romlottak vagy 25-el.
Most olvasom, hogy csak és kizárólag akkor lehet újrakovácsolni, ha abszolút tökéletesre sikerült az első reforge.
"That means: hitting all the sweet spots on both sides of the blade, landing hits at the correct rhythm, making sparks fly, and not heating the weapon for a second time, which will make it drop one tier in quality."
Úgyhogy emiatt kicsit morci vagyok az esetleges jövőbeni DLC-k miatt. Mert ugye ennél jobb kard elvileg nincs a játékban. Bár lehet a DLC-be kerül be majd jobb...... -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Visszatérve erre a gondolatmenetre, ha átjutsz a Kuttenberg régióba, egyenesen abszurd lesz,
amikor a Zsigmond táborba gond nélkül ki-be járkálhatsz. Ez egy kicsit irreális rész lett szerintem, ráadásul azt se értem, hogy lehetek ott alapjáraton maxos reputationba, miután Zizkával nyilván oldalt választottunk egyszer s mindenkorra. Tehát ez egy kicsit átgondolatlan benne.
-
Beakadt kissé a questezés nálam.
Weddinghez kellene a kovács segítsége, az megakadt a The Jaunt questnél mivel a lord nem beszél velem. "Lord Semine ran out of patience, so he went with Gnarly to search for the cart without me. They should have returned to the fortress by now. I should go find out how things turned out." Miller pedig sehol sincs. Volt egy incidens hogy bejöttek a banditák éjszaka, na jó bemenekültem és harcoltak egymással én meg fosztottam a hullákat. Volt helyi hulla is szerintem kinyirták. Repem ott is 100 és aludhatok meg megvehetem az ágyat is de miller sehol sincs. Gondolom konzollal kellene továbbhajtani a questet valahogy.
Most csak barangolok, 3k pénzem van, trainerekre költögetem de lassan kellene továbbmennem a fő questben is. -
nubreed
nagyúr
Kuttenbergben lesz valami ingyenes alvó hely, amit a sztori ad vagy csak fizetős lesz (mondjuk tavernában) pénzért?
-
válasz
gyimger
üzenetére
Igazából valami olyasmira tippelek hogy a vadonban úton ha fegyvert előhúzok és tocsogok a vérben akkor ellenségessé válnak. Elég sokszor előfordul hogy véresen megyek ide oda mert út közben nem lehet mosakodni.
Akivel én összebalhéztam az pont lovon volt. De volt már gyalog is aki belém kötött.
Az elején táborozóknál is elzavartak de nem támadtak meg. A nomádoknál lévő táborozó kunok barátságosak.
De banditából is volt békésen táborozó és csak ha közel mentem akkor zavartak el de nem támadtak meg. -
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A kunok alapvetően miért lennének ellenségesek? Ha logikusan belegondolsz, volt velük szemben egy általános utálat, de így is voltak akik Zsigmond pártján álltak, a nemesektől függetlenül is.
Egyébként meg többféle kuncsoport is van, ezt észrevettem. Vannak a szocializálódottabbak (főleg akiknek fix helyük van, pl. nomádok mellett), illetve a portyázók, szinte egyenértékűek a banditákkal. Többször is utalnak a játékban arra is, hogy rengetegen dezertáltak már a seregből, ergo banditákká váltak.
A homlokunkra nincs ráírva hogy Vencelt támogatjuk.
-
gyimger
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ez alapján elég semlegesek a mieink, de a tábori csapat eléggé különálló csoport (ezt félig-meddig az értésünkre is adják). Egy banditával harcoltam, amikor jött egy nemes lóháton és jött segíteni, amikor az megadta magát, nemes vissza a lóra, amikor az elengedett banditát farba lőttem nyílvesszővel, nemes vissza... szóval mindenki elég segítőkész, ha banditákról van szó.
Avowedről láttam egy összehasonlító videót a Skyrimmal, na, ott annyira statikus mindenki, hogy éjjel is ugyanott állnak, nemhogy még segítsenek is.
-
Peace
nagyúr
99,3 óra után véget ért a kaland. Egy embernek nem sikerült segíteni, mert nem szólt a játék és kifutottam az időből és egy embert nem sikerült megmentenem, mert nem mertem kockáztatni miatta. De összességében olyan befejezést sikerült összehozni, amivel abszolút elégedett vagyok. Azt viszont sajnálom, hogy
Remélem erre érkezik majd DLC!!!egyik románc opcióval sem lehet a kampány után újra beszélni és esetleg békében letelepedni velük valahol.
De az kétségtelen, hogy valami fergetegesen zseniálisra sikerült és ez lenne a minimum szint, amit az ember elvárna a 60-70 eurójáért a fejlesztőktől! Hihetetlenül imádtam és köszönöm szépen Warhorse Studios! <3
-
Nem igazán jövök rá most akkor a kunok ellenségek vagy sem?
Kun táborba vígan mászkálok, nem szólnak egy szót sem.
De most volt uton volt egy incidens, banditák kinyírtak egy utazót és fosztották ki. Na akkor számszeríj elő, távolról bokorból egyet lekaptam. A többit meg kardal felnyársaltam, de még harc közben jött egy kun is, futottam felé hátha segít. Az meg elvágtázik majd megáll kicsivel a harc mellett, leszáll és csak néz. Lekaszaboltam a banditákat, erre nyugisan odasétál és előrántja kardját, na persze önvédelemből ki kellett nyírnom. Érdekes hogy az ő cuccaim sem váltak lopottá, szóval önvédelemből gyilkolok akkor azt nem veszi lopásnak. Viszont 100-on állok a kunokkal tehát segíteni kellett volna neki nem támadni.
Aztán kifosztottam a leölt hullákat szokás szerint, beleértve az áldozatot is, rá is írta hogy stolen god knows where de furcsa módon el tudom őket adni árusoknál pedig nincs is rá perkem (már ha van ilyen perk).Peace
Félreraktam azt a questet, mindenképpen le akarom győzni akkor is ha elég lenne a másik kettőben. Pebbles majd harcedzett lesz az utakon idővel.Most egy dolog még be van ragadva. Elcsesztem kicsit:
The Jaunt amikor semine-nél kellene kivonulni másnap az eltűnt szekér nyomában. Háát más dolgom volt és reggel nem mentem velük, túl sok cucc volt nálam aztán el kellett adni meg aztán közbejött egy rakat más is... szóval most nem állnak szóba velem mert nem tartottam a szavamat és nem mentem velük másnap. De 100-as a rep feléjük is, ennek ellenére nem megy tovább a quest.Kellőképen feltápoltam magam, most már simán bemegyek 6-8 fős banditatáborba is ha olyanok a terepviszonyok hogy egyszerre csak eggyel kell elbánni. Sima knight sword, medium armor (plate mindenen de nincs chain mert hangos).
-
Peace
nagyúr
Macskákat láttattok menet közben? Én eddig csak egyet és azt is átvezető videóban.
-
Peace
nagyúr
Jött valaha érdemi hivatalos válasz a fejlesztőktől arra, hogy miért nincsenek gyerekek ebben a részben sem? Ez egy fájó pont.
-
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Nem kell legyőzni. Ha a lóversenyt bukod is, a másik kettőben simán tudsz nyerni és ugye 2/3 elég a sikeres küldihez.
-
gyimger
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Majd az új végigjátszásnál megnézem ezt a Tibit. Csak leszúrt valakit, nem szabadítottam ki, ott egye meg a fene, elloptam a vajdától a cuccot.
Amúgy mindenképp várnék, amíg Pebbles kifejlődik, másra nem is lesz szükség egyik versenynél se. -
Cigányoknál Tibort hogyan győzzem le? Még gyenge pebbles. Vagy várjam amíg nem lesz fullos?
Wedding elött minden lehetséges sidequestet meg akarok csinálni. Mutt, Pebbles, Hans is megvan.
Kunok is valamiért velem vannak pedig nem vittem nekik questet. Cigányok is velem vannak Géza temetése után és tanítottak cigányul
-
Peace
nagyúr
Menhard Nálatok is folyamat be van ba**va?
Vagy bug? Folyamat dülöngél beszélgetés közben is. -
Fu de utálom néha ezt a jatekot.
Seminen Gules adott remek side questeket, ebből 2-t meg is csináltam. Elvileg volt még kettő.A main quest oda vitt, hogy felégettük Seminet. Gules eltűnt.
Elvileg így bukta ez a szál. Jó hogy figyelmeztetett a játék
-
Csak Henry történetét zárták le, mindenki jön ezzel, hogy ez volt az utolsó…ugyan
Arany tojást tojó tyúk…illetve, Mafia, ismerős? Ott is ugyanezt csinálták az első két rész között.
-
gyimger
őstag
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Azt mondják, de... Sokszor elhangzik a "sok dolgunk van még", meg a "sok minden áll még előtted". Úgyhogy majd meglátjuk
-
gyimger
őstag
Mozifilmeket meghazudtolóan drámai, érzelmes és egyben humoros volt a játék egész története, de főleg a vége megindító, a stáblista utáni jelenetektől meg már egyszerűen sírva nevetünk. Bármit megnéznék, elolvasnék, ami folytatja a történetet. Amennyire utáltam kezdetben Dry Devil bandáját, annyira nőttek a szívemhez a végén. Zseniálisan vicces jeleneteket köszönhetek nekik. Ezt a forgatókönyvet már postázhatják is egy filmproducernek, röhögve filmet csinálna belőle. A 154 óra elrepült. Nem jöhet elég hamar a folytatás.
-
ToMy_
tag
"Amiben a leglassabban fejlődök, az az íjászt. Minden harc előtt egy-két lövést leadok, sokszor halálosat is, de alig-alig lépeget szintet."
Van pár hely, ahol lövészversenyen lehet résztvenni. Fillérek a nevezési díj a legalsó kategóriában, ott egész jól fel lehet húzni a marksmanship statot. -
Peace
nagyúr
válasz
Ferke[HUN]
üzenetére
Igen 30.
-
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Igen, kicsit elszálltak. Bármilyen lopást vagy gyilkosságot kimagyarázok bárhol úgy, hogy még ők kérjenek elnézést tőlem.

A harc viszont tényleg csúcs!!! Ha maxos a kardforgatás és ismersz egy csomó kombót, akkor egyszerre 4-5 ellenfél se gáz. Imádom! -
gyimger
őstag
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
A végén már olyan szettet dobsz össze, ami tényleg tetszik. Pucéran is jók lesznek a statok.
-
Az kemény, éreztem amúgy hogy túl könnyű a lopakodás az elsőhöz képest. Meg most hogy ésszel harcolok az is mintha könnyebb lenne mint az elsőben.
Hardcore módot várom nagyon, azt szerettem nagyon. Leginkább azt hogy nincs aktív térkép és barom jó volt kitalálni hogy hol is vagyok -
Peace
nagyúr
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Egy szettem van, semmi szükségem többre. Abszolút full plate, 30-as karizma. Lopakodva fényes nappal csendben ki tudok nyírni egy nagyobb tábort. Kicsit elba**ott, hogy ilyen szintre lehet fejleszteni a lopakodást.

-
A három szett helyett kettőre tértem át.
Lopakodós és full armor szettet össze tudtam rakni azaz plate armor paddingal és sötétebb ruhával. Amolyan medium armor amivel bőven tudok lopakodni. Majd 0-ás lesz a noise ha mindent meg tudok javíttani. Nyilván a chain cuccokat mellőznöm kellett de így is bőven jól véd és le tudok állni kardpárbajra közepes banditákkal is könnyedén. A cél majd full plate lesz, könnyű sisakkal sötét színben 0 noise és 20 vagy alatti visual stattal. Szóval nem lesz szükségem külön egy full heavy armor szettre, amúgy is roleplay miatt nem akarok ilyen heavy tankot.
Lesz egy városi max karizma szettem de azt is majd inkább realisztikusan úgy rakom be hogy ne vegyen le semmi armort csak fölé rakja a díszes ruhát. Így spórolok súlyal és pénzzel is. -
gyimger
őstag
válasz
gyimger
üzenetére
Hotfix 1.1.2 for Kingdom Come: Deliverance II is here, bringing key stability improvements, quest fixes, and platform-specific adjustments. From resolving crashes to ensuring smoother quest progression, this update fine-tunes your medieval adventure. Check the full list of fixes below.
Fortuna
Bozhena and Pavlena will no longer report the player for crimes during the quest.The King's Gambit
The quest interactor for wine will no longer disappear, allowing players to continue pouring wine for the guests.Combat
Fixed the crossbow aiming zoom on ultrawide resolutions.Platform-specific fixes
Epic Games Store: Fixed the issue with achievements not being completed after longer than one hour of play.PROS
Improved the issue with rewards sometimes requiring game restart to be awarded.Stability
Fixed a crash when looking at certain locked doors and chests.
Fixed a crash sometimes occurring loading the game after finishing the dice mini-game.
Fixed a crash related to opening the horse inventory.
Fixed a crash related to interacting with a cart.
Fixed a crash when spamming keys on the EULA screen.
Fixed a crash when having conflicting versions of the Bink library.
A few dozen additional stability fixes and improvements. -
gyimger
őstag
Most letöltött a Steam egy 581,6 MB-os update-et.
-
nubreed
nagyúr
Ajánlom figyelmedbe a Yasuke Simulatort (ha már meg lett említve az AC Shadows.)
-
Egy kis hangulatrombolás reggelre:
A játék 1403-ban játszódik. Ekkor Hans Capon igazából 15 éves volt...

-
Peace
nagyúr
válasz
WATERDACA
üzenetére
Egyszer már visszamentem a DLC páncélt összeszedni, de akkor nem volt semmi hangulatom ahhoz a pár jelzőhöz, amit még láttam. Most már van perkem, ami mindent mutat a térképen az összes jelzővel együtt. Így majd már kényelmesebben megyek vissza kipucolni. Most lesz végre 4 napom otthon, pontot teszek a végére. Nagyon kíváncsi vagyok a sztorira, de ugyanakkor tudom, hogy rettenetes ürességek fogok érezni, amint véget ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 27% - Lenovo Legion R27qe IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a városok, meg minden kis apró dolog annyira leköti az embert, hogy hihetetlen.

a végeredményből
Kontrollerrel csapattam, de én nem figyeltem a kombókra tudatosan. Csak menet közben folyamat csinálta a nyakon szúrást, nyak elmetszést, markolattal orrba vágást és a többit.